• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Aldığım ve kullandığım vitaminler

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Ekli dosyayı görüntüle 13552

başka önerisi olan veya şuda olsa iyi olur dediğiniz var mı ? Sky levmix parazit kurt için

Bu arada bu ilaçların hepsini tabiki sadece ihtiyaç halinde kullanıyorum ben hayvanları ilaçlarla yetiştirme taraftarı bir insan değilim. :) Hastalık veya vitamin eksikliği hissetmediğim sürece kullanmıyorum veya yavru bakımında vs kullanıyorum. Sadece düzenli olarak haftada bir probiyotik veriyorum sularında

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Bölünmüş şişedekilerin çoğu röhnfied markasının ve güvendiğim bir markanın üretmiş olduğu takviye. Ek olarak yavrular için a21 mama ve devit 3

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Son yorum olarak temininde sıkıntı yaşayan veya aldığı üründen emin olmayan olursa bana ulaşabilir benim aldığım şekilde sizlerede gönderim sağlayabilirim yardımcı olmak amaçlı kâr koymayacağım kendi tedarikçime yönlendireceğim :)

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Daha ne olsun hocam tam takımsınız 😅 kullanmıyorsanız kuş toprağını öneririm ek olarak. Ciddi anlamda dışkı farkı yaratıyor. Kullandığım günden beri ishal durumu yaşamadım.
Bende genellikle ishal sorunu yaşamıyorum ama toprak değilde kömür karışımlı kuş kumu kullanıyorum

Furkanmurat

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Birde
Daha ne olsun hocam tam takımsınız 😅 kullanmıyorsanız kuş toprağını öneririm ek olarak. Ciddi anlamda dışkı farkı yaratıyor. Kullandığım günden beri ishal durumu yaşamadım.
electrolye diye bir ürün var ondan temin ediyorum kuşlar için hasta olduğunda bitkinlik yorgunluk hissini kaldırıyor. Direnç veriyor diye baskada eksiğim yok sanırım teşekkür ederim yorumun için 🙏🏻☺

The Search

Eski Forumcu
Medya Sorumlusu
Teknik Ekip
Kıdemli Üye
Akvarist
Üst Alt