H horizon Aktif Üye Katılım 20 Ağu 2021 Mesajlar 118 Tepkime puanı 15 Puanları 18 22 Ağu 2021 #1 Soru başlıkta belirtildiği gibi sanırsam sarı olan veya beyaz renkli olan muhabbet kuşlarında kafalarında çizgiler yok. Onların yavru olduğunu nasıl bilirim yardımcı olursanız sevinirim
Soru başlıkta belirtildiği gibi sanırsam sarı olan veya beyaz renkli olan muhabbet kuşlarında kafalarında çizgiler yok. Onların yavru olduğunu nasıl bilirim yardımcı olursanız sevinirim
E EnesGenç Eski Forumcu Katılım 27 Mar 2021 Mesajlar 2,181 Tepkime puanı 1,373 Puanları 113 Yaş 16 22 Ağu 2021 #2 Kuşların fotoğraflarını ekler misiniz
H horizon Aktif Üye Katılım 20 Ağu 2021 Mesajlar 118 Tepkime puanı 15 Puanları 18 22 Ağu 2021 #3 Ensgnc' Alıntı: Kuşların fotoğraflarını ekler misiniz Genişletmek için tıkla ... İlk kuşumu sahipleneceğim alacağım kişi tarafından kandırılmamak için soruyorum .d
Ensgnc' Alıntı: Kuşların fotoğraflarını ekler misiniz Genişletmek için tıkla ... İlk kuşumu sahipleneceğim alacağım kişi tarafından kandırılmamak için soruyorum .d
H horizon Aktif Üye Katılım 20 Ağu 2021 Mesajlar 118 Tepkime puanı 15 Puanları 18 22 Ağu 2021 #4 bu arada kuş df mi albino mu nasıl fark ediyorusunuz
E EnesGenç Eski Forumcu Katılım 27 Mar 2021 Mesajlar 2,181 Tepkime puanı 1,373 Puanları 113 Yaş 16 22 Ağu 2021 #5 horizon' Alıntı: bu arada kuş df mi albino mu nasıl fark ediyorusunuz Genişletmek için tıkla ... horizon' Alıntı: İlk kuşumu sahipleneceğim alacağım kişi tarafından kandırılmamak için soruyorum .d Genişletmek için tıkla ... Alacağın adama söyle kuşların fotoğraflarını atsın
horizon' Alıntı: bu arada kuş df mi albino mu nasıl fark ediyorusunuz Genişletmek için tıkla ... horizon' Alıntı: İlk kuşumu sahipleneceğim alacağım kişi tarafından kandırılmamak için soruyorum .d Genişletmek için tıkla ... Alacağın adama söyle kuşların fotoğraflarını atsın
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 22 Ağu 2021 #6 horizon' Alıntı: bu arada kuş df mi albino mu nasıl fark ediyorusunuz Genişletmek için tıkla ... Df ise siyah gözdür, değilse kırmızı gözdür
horizon' Alıntı: bu arada kuş df mi albino mu nasıl fark ediyorusunuz Genişletmek için tıkla ... Df ise siyah gözdür, değilse kırmızı gözdür