• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Akıllı yemlik

gokhany600

Yeni Üye
Herkese merhabalar.
6 aylık sultan papağanı sahibiyim. Ben bu yemliklerden kabuk üfleme olayından biraz sıkıldım :) bunun için kullanan arkadaşlardan akıllı yemlik hakkında bilgi almak istiyorum.

# kullanışlı mıdır acaba?
# kuşlarınız yem yerken zorlanıyor mu?
# önerdiğiniz bir satıcı varmı?

Bir de pro akıllı yemlik diye birşey duydum. Acaba bilgi verebilecek varmı.

Teşekkürler şimdiden

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ben sultan için klasik olanlardan kullandım sıkıntı yaşamadım. İlk defa alacaksanız pro almanız çok daha iyi olur.

papagai33

Aktif Üye
ben akıllı aldım hiç gitmedi yanına 1-2 kere zorda kalınca gitti hep

Buluttt

Aktif Üye
Ben kullanıyorum hatta profil fotoğrafındada yerken yakalanmış bir kuşum var. Gayet kullanışlı ben şöyle alıştırdım 12 saat yemek vermedim hiç sonra dolu şekilde koydum ve alıştılar artık hep nurdan yiyor.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Ben pro kullanıyorum, normal akıllı yemliğe göre daha iyi. İlk defa alacaksanız onu alın. Hem yem ve kabul haznesi daha büyük hemde kuşların yemi rahatça yiyebileceği alan mevcut.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Ben kullanıyorum hatta profil fotoğrafındada yerken yakalanmış bir kuşum var. Gayet kullanışlı ben şöyle alıştırdım 12 saat yemek vermedim hiç sonra dolu şekilde koydum ve alıştılar artık hep nurdan yiyor.
12 saat yem vermemek ne demek? Normalde ilk defa koyduğunuzda yadırgasalarda acıkınca yer kendileri zaten. Bu yöntem yanlış bir yöntem, tavsiye etmem.

Üst Alt