• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Akıllı Yemlik ve Garden Mix Paraket Yemi Pembe Şerit, İhtiyacı Olana Göndermek İsterim

Ece A.

Paylaşımcı
Merhaba arkadaşlar, bir süre önce akıllı yemlik aldım Map Bey'e ama beyefendi asla kabul etmedi 😭 2-3 gün boyunca kafeste tuttum -içinde kendi kristal yemlikleri de vardı tabiki aç bırakmadım🙅‍♀️- fakat hiç bir şekilde yanaşmaya tenezzül etmedi, üstelik bende aynı şekilde kendisine tanıtmaya, alıştırmaya çalıştığım halde. İçine sevdiği yiyecekleri, dal darı vs koydum hani belki yaklaşır falan. Yok. Adam tüneğin kenarından kenarından uzanıp yiyor tam bir eşek:cautious: Beyefendi aşırı yabancıladı, elimde kaldı ve yepyeni ürün :,) Durum böyle olunca atmak yerine veya ne bileyim boş yere evde durmaması için ihtiyacı olan birisine göndermek istiyorum🌸 -kargo alıcı ödeme dahilinde-
Ürünü denedikten sonra Virkon-S ile dezenfekte ettim🌸

Ayrıca garden mix pembe şerit mubiş yemi alacağıma pareket yemi almışım 🤦‍♀️ Mubişler bunu yiyebilir mi bilmiyorum içerikleri neredeyse aynı ama sonuç olarak ayırt edilmiş o yüzden verip vermemekte emin olamadım Map'e bu yemi. Sormuştum burada hatta ama yanıt alamamıştım. Bu yüzden bunu da ihtiyacı olan birisine göndermek isterim, açılmamış pakettir🌸

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
@Şehmus BAKIR sizin ilgileneceğiniz herhangi bir işlem var mı Şehmus Bey yoksa biz DM'den iletişime geçelim mi? İlk kez yazdığım için pek bir bilgim yok forumda nasıl işlediğine dair :)
Siz iletişime geçin bizim bu konuda yapabileceğimiz bir durum olursa göndereceğimiz kargolara denk gelirse adınıza iletiriz amaç birbirimize yardımcı olmak ☺🙏

levocan

Aktif Üye
Akıllı yemlik valla büyük rahatlık hem kafes temiz kalıyor hemde evi batirmiyorlar ben normal yemliği sadece mamalarda veya az verilmesi gereken yiyeceklerde kullanıyorum

Ece A.

Paylaşımcı
Akıllı yemlik valla büyük rahatlık hem kafes temiz kalıyor hemde evi batirmiyorlar ben normal yemliği sadece mamalarda veya az verilmesi gereken yiyeceklerde kullanıyorum
Bizimki malesef kabul etmedi :') İstemediği bir şeye de zorlamak istemiyorum, nasıl mutluysa onunla olsun, varsın kirletsin napalım temizleyeceğiz mecbur beyefendinin mutluluğu için 😅😇

levocan

Aktif Üye
Bizimki malesef kabul etmedi :') İstemediği bir şeye de zorlamak istemiyorum, nasıl mutluysa onunla olsun, varsın kirletsin napalım temizleyeceğiz mecbur beyefendinin mutluluğu için 😅😇
[/QUO zaten başımıza ne geliyorsa böyle simartmamizdan geliyor 😂

Dobymerve

Aktif Üye
Dezenfekte ettiğiniz ürünü ilk defa duydum yeni yeni annemin kuşlarıyla ilgileniyorum da maalesef temizlik konusunda annem yetersizmiş bence bne gelene kadar ben temizlettiriyorum hastalık vs de var Salmonella çıktı bakteriler için etkili mi

Mert G.

Eski Forumcu
Dezenfekte ettiğiniz ürünü ilk defa duydum yeni yeni annemin kuşlarıyla ilgileniyorum da maalesef temizlik konusunda annem yetersizmiş bence bne gelene kadar ben temizlettiriyorum hastalık vs de var Salmonella çıktı bakteriler için etkili mi
Virkons iyi bir dezenfektandır kusların esyalarına kullanabilirsiniz