• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! Ailemizin yeni üyesi Bulut

Perinka

Yeni Üye
Merhaba, ben Gökçe. Serbest çevirmenim. Kendimi bildim bileli hayvanseverim. Küçükken çok muhabbet kuşu ve balık baktık. Annem sadece onlara izin veriyordu :) Kendi evime çıktığımdan beri durum değişti neyse ki. Evimizde 3 kedimiz, bahçede bir köpeğimiz var. Hepsini sokaktan sahiplendik. 2 hafta önce de üretici komşum cennet papağanı hediye etti. Resimdeki küçük bey. 7 aylıkmış. İsmini Bulut koyduk. Biraz ısırma huyu var. Ergenlikten ve dikkat çekmek için yapıyor muhtemelen. İnşallah aşarız. Başlangıçta acemi hataları yaptım. Eve gelince hemen serbest bıraktık mesela. Şükür iyi kendisi ama bu forumu okudukça bilgileniyorum. Mamaist’i keşfetmeden internetten başka yerden röhnfried takviye aldım. Üretici komşumuz bize link atmıştı. İnşallah bir dahakine şehmus beyden alırım takviyeleri. Versele laga tohum ve pelet mama aldım ama peleti sevmedi şimdilik. Kafesi de komşumuz hediye etti ama Bulut için küçük. Çünkü kedilerden dolayı günde 3-4 saat dışarıda kalabiliyor, evimiz 2 artı 1. Ona sıkılmayacağı Dayang en büyük kafeslerden alacağım inşallah önümüzdeki ay. Ha bir de minik oğlum Bulut’u biraz kıskandı, onu aşmaya çalışıyoruz :) Şimdilik bu kadar, bu forumu bulduğum için çok mutluyum. İyi ki varsınız :)

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba 3 kediş 1 köpüş bir tane de tek başına Bulut 😊Dikkat edin bulut hepsini yemesin 😅 maşallah çok güzel bir ortam emeğinize yüreğinize sağlık yeni bireyiniz ailenize şans getirsin 🙏 Sizlerde Ailemize hoşgeldiniz iyi ki varsınız iyi günler iyi forumlar dileriz 😊

Perinka

Yeni Üye
Çok teşekkürler. Amin inşallah hep beraber, biz evlatlarımızın evlatlarımız bizin uğuru olsun. Bulut cidden cevval çıktı maşallah. Kedilerden stres olur mu diye korkarken bıraksak onları dövecek 😅 küçükken baktığımız muhabbet kuşları 3-4 yıl yaşıyordu o zaman cahillikten. İnşallah bu forum, bizim iyi bakımımız ve doğru veterinerle Bulut bizimle en az 10 yıl kalır. Allah tüm evlatlarımıza uzun, güzel, sağlıklı ömürler versin.

Son düzenleme:

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Hayırlı olsun. Kuşunuz sevda papağanı ☺

Perinka

Yeni Üye
Çok teşekkürler. Cennet ile sevda arasında fark varmış. Onu da burada öğrendim. Ama aradaki farkı tam anlamadım açıkçası acemilikten :)

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba bulut ve diğer dostlarınız size şans getirsin. Foruma hoşgeldiniz 🌸

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Çok teşekkürler. Cennet ile sevda arasında fark varmış. Onu da burada öğrendim. Ama aradaki farkı tam anlamadım açıkçası acemilikten :)
Merhaba en büyük özellik Cennet papağanlarının gözlerinin etrafında beyaz çift halka vardır, sevdalar da yoktur🤗