Perinka
Yeni Üye
Merhaba, ben Gökçe. Serbest çevirmenim. Kendimi bildim bileli hayvanseverim. Küçükken çok muhabbet kuşu ve balık baktık. Annem sadece onlara izin veriyordu
Kendi evime çıktığımdan beri durum değişti neyse ki. Evimizde 3 kedimiz, bahçede bir köpeğimiz var. Hepsini sokaktan sahiplendik. 2 hafta önce de üretici komşum cennet papağanı hediye etti. Resimdeki küçük bey. 7 aylıkmış. İsmini Bulut koyduk. Biraz ısırma huyu var. Ergenlikten ve dikkat çekmek için yapıyor muhtemelen. İnşallah aşarız. Başlangıçta acemi hataları yaptım. Eve gelince hemen serbest bıraktık mesela. Şükür iyi kendisi ama bu forumu okudukça bilgileniyorum. Mamaist’i keşfetmeden internetten başka yerden röhnfried takviye aldım. Üretici komşumuz bize link atmıştı. İnşallah bir dahakine şehmus beyden alırım takviyeleri. Versele laga tohum ve pelet mama aldım ama peleti sevmedi şimdilik. Kafesi de komşumuz hediye etti ama Bulut için küçük. Çünkü kedilerden dolayı günde 3-4 saat dışarıda kalabiliyor, evimiz 2 artı 1. Ona sıkılmayacağı Dayang en büyük kafeslerden alacağım inşallah önümüzdeki ay. Ha bir de minik oğlum Bulut’u biraz kıskandı, onu aşmaya çalışıyoruz
Şimdilik bu kadar, bu forumu bulduğum için çok mutluyum. İyi ki varsınız