• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Ailemizin yeni üyeleri

tuba23

Müdavim
Maşallah SüphanAllah Rabbim nazarlardan korusun saklasın beklesin minnoşları 🥰🤲evinize huzur neşe ve bereket ve sağlık getirsinler inşallah 😊🤲
Aminnn inşallah Allah razı olsun çok sağolun güzel dilekleriniz için. İnşallah hiç bir sorun yaşamadan ilerleriz. Yuvalığın içine ışık girmeyecek şekilde koydum ama doğrumu yaptım demet abla öbür şekildemi çevireyim

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Aminnn inşallah Allah razı olsun çok sağolun güzel dilekleriniz için. İnşallah hiç bir sorun yaşamadan ilerleriz. Yuvalığın içine ışık girmeyecek şekilde koydum ama doğrumu yaptım demet abla öbür şekildemi çevireyim
Yuvalığı anlayamadım
Plastik tünek olmaz çıkmalı

tuba23

Müdavim
Yuvalığı anlayamadım
Plastik tünek olmaz çıkmalı
Yuvalığım ağız kısmı yani kuşların içine girdiği kısım ışığa doğru bakmasımı daha iyi yoksa ışığa dönükmü dursun içine ışık girerse anne kuş rahatsız olurmu diye düşündüm. Tünekleri yarın halledeceğim inş . Eve gelir gelmez uğraşmak istemedim rahatsız olurlar diye

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Yuvalığım ağız kısmı yani kuşların içine girdiği kısım ışığa doğru bakmasımı daha iyi yoksa ışığa dönükmü dursun içine ışık girerse anne kuş rahatsız olurmu diye düşündüm. Tünekleri yarın halledeceğim inş . Eve gelir gelmez uğraşmak istemedim rahatsız olurlar diye
Uygun yere asılsın yeterli olur yuvalık😊👍