• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Ailemin yeni üyesi

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Hayırlı sabahlar, 2 tane sultan papağanı satın aldım 2 bin TL'ye. Karantinaya aldım
. Şuan geçici Bir kafesde kalıyorlar. Sizce adları ne olmalı dır?
Merhaba Mert hayırlı uğurlu olsun ablacığım
Sanırım üretime geçeceksin😊
3 gün üst üste entrobac probiyotik verebilirsin

Tuba K.

Eski Forumcu
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Hayırlı uğurlu olsun inşallah 🤲 hal ve hareketlerini gözlemleyip isim koyabilirsin. Ben balım koydum birine hemen yanıma gelip tatlı tatlı baktığı için

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Merhaba Mert hayırlı uğurlu olsun ablacığım
Sanırım üretime geçeceksin😊
3 gün üst üste entrobac probiyotik verebilirsin
Evt abla öyle bir niyetim var. Biraz streslilerdi bt amin forte basladım sakinlessinler diye
Hayırlı uğurlu olsun inşallah 🤲 hal ve hareketlerini gözlemleyip isim koyabilirsin. Ben balım koydum birine hemen yanıma gelip tatlı tatlı baktığı için
Karar veremedım açıkçası, teşekürler abla

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Hoşgelmişler. İkiside dişi gibi görünüyor. Melodik ötüş var mı? Yaşları neymiş bilgi verdiler mi?

Mert G.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye

Sati

Tutkulu
Hayırlı sabahlar, 2 tane sultan papağanı satın aldım 2 bin TL'ye. Karantinaya aldım
. Şuan geçici Bir kafesde kalıyorlar. Sizce adları ne olmalı dır?
Hayırlı uğurlu olsun.
isim önerisi istemişssiniz Birine Maya ismi hoşunuza gittiyse koyabilirsiniz.
Üretime geçiyormuşsunuz bence isimle uğraşmayın, sayı artınca baş edemezssiniz :D

muhabbet2000

Paylaşımcı
O neymiş oyle ya :D
Heavy, clear pied vs üst mutasyon mu satıyor da o fiyatı istiyor çok pahalı
Kazıklayabildiklerini kazıklıyorlar işte 😄 Zaten bana hasta muhabbet kuşu sattılar 22 gündür uğraşıyorum bir daha canlı almam oradan.

Sati

Tutkulu
Çok haklısınız,
Müşteri kaybetmiş bile bu tarz esnaflara alışveriş yapmayarak tavrımızı gösterip derslerini almalarını sağlamamız lazım.

Hasta can konusunda Allahın izni ile iyileştirirsiniz ve büyük sevaba zaten kurtararak girmişsinizdir inşallah.
Size zeolit tozu önerdiler mi,
Benim kuşun biri (muhabbet) ne yaptıysam tam iyileşmemişti,
Burdaki hocalarımızın tavsiyesi üzerine 10 gün zeolitli kursak besleme ile canavar gibi oldu Allaha şükür.

muhabbet2000

Paylaşımcı
Çok haklısınız,
Müşteri kaybetmiş bile bu tarz esnaflara alışveriş yapmayarak tavrımızı gösterip derslerini almalarını sağlamamız lazım.

Hasta can konusunda Allahın izni ile iyileştirirsiniz ve büyük sevaba zaten kurtararak girmişsinizdir inşallah.
Size zeolit tozu önerdiler mi,
Benim kuşun biri (muhabbet) ne yaptıysam tam iyileşmemişti,
Burdaki hocalarımızın tavsiyesi üzerine 10 gün zeolitli kursak besleme ile canavar gibi oldu Allaha şükür.
Ne işe yarıyor hiçbir fikrim yok🙂

Sati

Tutkulu
İç parazit, mantar gibi konularda çok faydalı olduğunu biliyorum.
Kursak besleme işi biraz sıkıntılı hatta baya bir sıkıntılı yanlış işlemde kuş elinizde ölebilir, kendinize güveniyorsanız kursak besleme yapmanızı tavsiye ederim ya da tecrübeli birine yaptırmakta fayda var, ben bi kaç tur tecrübeli arkadaşa yaptırarak iyi bir gözlemeleme sonucu yaptım.
Diğer seçenek dal darı, mama veya meyve sebzeye serperek yedirme bu yolu seçerseniz 15 gün yapmak gerekiyor mercimek tanesi kadar toz ekleniyor.

muhabbet2000

Paylaşımcı
İç parazit, mantar gibi konularda çok faydalı olduğunu biliyorum.
Kursak besleme işi biraz sıkıntılı hatta baya bir sıkıntılı yanlış işlemde kuş elinizde ölebilir, kendinize güveniyorsanız kursak besleme yapmanızı tavsiye ederim ya da tecrübeli birine yaptırmakta fayda var, ben bi kaç tur tecrübeli arkadaşa yaptırarak iyi bir gözlemeleme sonucu yaptım.
Diğer seçenek dal darı, mama veya meyve sebzeye serperek yedirme bu yolu seçerseniz 15 gün yapmak gerekiyor mercimek tanesi kadar toz ekleniyor.
Hocam zaten çok ilaç kullandım şu anda da karaciğer koruyucu deve dikeni tohumu unu ve avichol kullanıyorum. Şu anda ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum ama kenara not aldım teşekkürler

Üst Alt