• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Ağzını açma kapatma kafasını sallama

nazmitprk

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Kafa sallama ağzını açıp kapatma
Hastalık Belirti Tarihi
6 Kas 2025
Watch unnamed | Streamable Arkadaşlar kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Daha önce hiç beslemedim ilk defa aldım Alalı iki hafta oldu ancak videodaki gibi ağız açma kapatma ve kafasını sallama durumu var kuşumun bu hareketleri normal mi? Daha yeni başladığım için bilmiyorum bi hastalığı var mı?

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba, ağzında ekşimsi koku var mı? Hangi yemi kullanıyorsunuz? Kafesinizde gritli kuş kumu var mı? Ayrıca her zaman sorabilirsiniz ☺ Bir de dışkı resimlerini görebilirsek sevinirim 🙏

nazmitprk

Yeni Üye
Ağzında ekşimiş bir koku yok hocam. Gritli kuş kumu bugün aldım kafesine taktım. Ancak daha yanına yaklaşmadı. Vitamin takviyeleri geldi yaklaşık iki saat önce suluğuna entrobac koydum. O takviyelerde yeni geldi. Çok sık yapıyor. Sürekli yaparken görüyorum hocam.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Watch unnamed | Streamable Arkadaşlar kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Daha önce hiç beslemedim ilk defa aldım Alalı iki hafta oldu ancak videodaki gibi ağız açma kapatma ve kafasını sallama durumu var kuşumun bu hareketleri normal mi? Daha yeni başladığım için bilmiyorum bi hastalığı var mı?
Merhaba bazı kuşlar çok beslenir, bu arlkada gaga gıcırdatma ile beraber ağızda yem öğütüyor bir nevi geviş getiriyor çünkü tıkabasa tok maşallah SüphanAllah 🤲😊
Grit kuma alışması için Yeminin içine karıştırın lütfen
Hastalığı yok maşallah 🤲😊
Dışkılar çok güzel 👍
Buyrun okuyun lütfen faydası çok olur

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Ağzında ekşimiş bir koku yok hocam. Gritli kuş kumu bugün aldım kafesine taktım. Ancak daha yanına yaklaşmadı. Vitamin takviyeleri geldi yaklaşık iki saat önce suluğuna entrobac koydum. O takviyelerde yeni geldi. Çok sık yapıyor. Sürekli yaparken görüyorum hocam.
Dışkıları da gayet yerinde maşallah, takviyelerle düzelecektir 🌸🙏

Üst Alt