M Merve naz Yeni Üye Katılım 2 Ağu 2026 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Bugün 00:02 #1 Sultan papğanım durup dururken bir anda halsizleşti ayağının üstüne kalkamıyor.
M Merve naz Yeni Üye Katılım 2 Ağu 2026 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Bugün 00:03 #2 Açık veteriner bulamıyorum acilen yardımcı olursanız sevinirim.
Semiha S. Eski Forumcu Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Katılım 31 Ağu 2022 Mesajlar 7,159 Tepkime puanı 7,747 Puanları 113 Bugün 00:19 #3 Felç geçiriyor sanki. Soğuk suya tutun şoklayın. Kanatlı uzmanı görmesi iyi olur.
Demet bükay İkon Üye Mod Yöneticisi Yardımcı Mentör Şampiyon Üye Kıdemli Üye Katılım 15 Tem 2023 Mesajlar 30,385 Tepkime puanı 36,602 Puanları 999 35 dakika önce #4 Merve naz' Alıntı: Açık veteriner bulamıyorum acilen yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Merhaba geçmiş olsun Konumunuz Ankara Fakülte acil açık lütfen götürün Sinirsel olabilir, dişi ise yumurta sıkışması yaşayabilir
Merve naz' Alıntı: Açık veteriner bulamıyorum acilen yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla ... Merhaba geçmiş olsun Konumunuz Ankara Fakülte acil açık lütfen götürün Sinirsel olabilir, dişi ise yumurta sıkışması yaşayabilir