Eren46 Yeni Üye Katılım 18 Kas 2023 Mesajlar 21 Tepkime puanı 4 Puanları 3 6 Mar 2026 #1 Geçende sormuştum ama B vitamin eksikliği denmişti uçurmayı denedim böyle oldu kuş iyice kontrolü kaybetti sanırım salmonella olmuş ne yapabilirim
Geçende sormuştum ama B vitamin eksikliği denmişti uçurmayı denedim böyle oldu kuş iyice kontrolü kaybetti sanırım salmonella olmuş ne yapabilirim
Hamdi Eski Forumcu Kıdemli Üye Yardımsever üye Katılım 4 Kas 2025 Mesajlar 1,450 Tepkime puanı 1,454 Puanları 113 6 Mar 2026 #2 Eren46' Alıntı: Geçende sormuştum ama B vitamin eksikliği denmişti uçurmayı denedim böyle oldu kuş iyice kontrolü kaybetti sanırım salmonella olmuş ne yapabilirim Genişletmek için tıkla ... Veterinere gitmelisin. Hangi şehirdesin ? 3 4 Dışkı fotoğrafı ve kuşun güncel videosunu da atar mısın
Eren46' Alıntı: Geçende sormuştum ama B vitamin eksikliği denmişti uçurmayı denedim böyle oldu kuş iyice kontrolü kaybetti sanırım salmonella olmuş ne yapabilirim Genişletmek için tıkla ... Veterinere gitmelisin. Hangi şehirdesin ? 3 4 Dışkı fotoğrafı ve kuşun güncel videosunu da atar mısın
Eren46 Yeni Üye Katılım 18 Kas 2023 Mesajlar 21 Tepkime puanı 4 Puanları 3 6 Mar 2026 #3 Hamdi' Alıntı: Veterinere gitmelisin. Hangi şehirdesin ? 3 4 Dışkı fotoğrafı ve kuşun güncel videosunu da atar mısın Genişletmek için tıkla ... güncel Video link Watch unnamed | Streamable Ekli dosyalar image.jpg 1.3 MB Görüntüleme: 13 image.jpg 1 MB Görüntüleme: 13
Hamdi' Alıntı: Veterinere gitmelisin. Hangi şehirdesin ? 3 4 Dışkı fotoğrafı ve kuşun güncel videosunu da atar mısın Genişletmek için tıkla ... güncel Video link Watch unnamed | Streamable