yoshika Paylaşımcı Katılım 2 Mar 2025 Mesajlar 238 Tepkime puanı 68 Puanları 28 25 Ocak 2026 #1 tek gözü böyle oldu hiçbir şey yoktu bugün az önce fark ettim
yoshika Paylaşımcı Katılım 2 Mar 2025 Mesajlar 238 Tepkime puanı 68 Puanları 28 25 Ocak 2026 #2 yoshika' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 101068 tek gözü böyle oldu hiçbir şey yoktu bugün az önce fark ettim Genişletmek için tıkla ... bugün tırnağını kesmiştim o tırnağının ucu sivri olduğu için kaşırken mi oldu acaba?
yoshika' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 101068 tek gözü böyle oldu hiçbir şey yoktu bugün az önce fark ettim Genişletmek için tıkla ... bugün tırnağını kesmiştim o tırnağının ucu sivri olduğu için kaşırken mi oldu acaba?
Zeluch Aktif Üye Katılım 19 Ocak 2026 Mesajlar 81 Tepkime puanı 41 Puanları 18 25 Ocak 2026 #3 yoshika' Alıntı: bugün tırnağını kesmiştim o tırnağının ucu sivri olduğu için kaşırken mi oldu acaba? Genişletmek için tıkla ... tırnak kesilmeden önce daha sivri olur bence ama kaynaklı olabilir @Demet bükay
yoshika' Alıntı: bugün tırnağını kesmiştim o tırnağının ucu sivri olduğu için kaşırken mi oldu acaba? Genişletmek için tıkla ... tırnak kesilmeden önce daha sivri olur bence ama kaynaklı olabilir @Demet bükay
yoshika Paylaşımcı Katılım 2 Mar 2025 Mesajlar 238 Tepkime puanı 68 Puanları 28 25 Ocak 2026 #4 bi anda döküldü tünekten düştü galiba yanına gittim bakmak için gözü böyleydi ve habire kaşıyor
yoshika Paylaşımcı Katılım 2 Mar 2025 Mesajlar 238 Tepkime puanı 68 Puanları 28 25 Ocak 2026 #5 yoshika' Alıntı: bi anda döküldü tünekten düştü galiba yanına gittim bakmak için gözü böyleydi ve habire kaşıyor Genişletmek için tıkla ... az önce kaşıdı şimdide normal duruyor
yoshika' Alıntı: bi anda döküldü tünekten düştü galiba yanına gittim bakmak için gözü böyleydi ve habire kaşıyor Genişletmek için tıkla ... az önce kaşıdı şimdide normal duruyor
Aslı Ö. İkon Üye Moderatör Uzman Mentör Kıdemli Üye Editör Katılım 28 Şub 2022 Mesajlar 9,763 Tepkime puanı 15,045 Puanları 113 25 Ocak 2026 #6 Kızarıklık, tüy dökülmesi varsa kulak çubuğu ile terramicyn göz merhemi az bir miktar sürebilirsiniz.
Kızarıklık, tüy dökülmesi varsa kulak çubuğu ile terramicyn göz merhemi az bir miktar sürebilirsiniz.
Zeluch Aktif Üye Katılım 19 Ocak 2026 Mesajlar 81 Tepkime puanı 41 Puanları 18 25 Ocak 2026 #7 yoshika' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 101073 az önce kaşıdı şimdide normal duruyor Genişletmek için tıkla ... bilgim yok maalesef bilgili kişiler yorum yapar büyük geçmiş olsun
yoshika' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 101073 az önce kaşıdı şimdide normal duruyor Genişletmek için tıkla ... bilgim yok maalesef bilgili kişiler yorum yapar büyük geçmiş olsun
yoshika Paylaşımcı Katılım 2 Mar 2025 Mesajlar 238 Tepkime puanı 68 Puanları 28 25 Ocak 2026 #8 Aslı Ö.' Alıntı: Kızarıklık, tüy dökülmesi varsa kulak çubuğu ile terramicyn göz merhemi az bir miktar sürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim
Aslı Ö.' Alıntı: Kızarıklık, tüy dökülmesi varsa kulak çubuğu ile terramicyn göz merhemi az bir miktar sürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim
yoshika Paylaşımcı Katılım 2 Mar 2025 Mesajlar 238 Tepkime puanı 68 Puanları 28 25 Ocak 2026 #9 Zeluch' Alıntı: bilgim yok maalesef bilgili kişiler yorum yapar büyük geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür wderm
Zeluch' Alıntı: bilgim yok maalesef bilgili kişiler yorum yapar büyük geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür wderm