• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil

Selinxxx

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Yem yemiyor su icmiyor uyuyor
Hastalık Belirti Tarihi
14 Nis 2022
Kullanılan İlaç
Yok
Sultan papaganim daha yavru max 1 yasinda dün aksam 5 den beri yem yemiyor su icmiyor surekli uyuyor gece 1 kere kustu ne yapmam gerekiyor lütfen yardim edin şırnga ile ıslanmis ekmek ici yedirmeye calistim ama yemiyor ne yapaliyim

Feyza T.

Eski Forumcu
Emektar Üye
Sultan papaganim daha yavru max 1 yasinda dün aksam 5 den beri yem yemiyor su icmiyor surekli uyuyor gece 1 kere kustu ne yapmam gerekiyor lütfen yardim edin şırnga ile ıslanmis ekmek ici yedirmeye calistim ama yemiyor ne yapaliyim
Her şeyden önce ekmek ve türevlerini vermeyelim, yumurtayı iyice haşlayıp sarısını suyla seyreltip yedirmeyi deneyebilirsiniz yem yemiyorsa, ama yarın a21 elle besleme maması temin edin mutlaka. Kustu demişsiniz, salyali mi yoksa sadece yem mi kustu? Yeminin tarihine baktınız mı geçmiş olabilir mi?

Selinxxx

Yeni Üye
Yem alirken tarihine bakarak alıyorum 4 tane sultan papaginim var ama daha 1 yasinda olan hastalandi sadece digerleri cok iyi sadece bu hastalandi petshopa gittim soguk alginligi icin ilac verdi sürekli uyuyor üşüyormus gibi yediremiyorum hicbirsey yemin önüne koysamda kaciyor gidip yatiyor

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Yem alirken tarihine bakarak alıyorum 4 tane sultan papaginim var ama daha 1 yasinda olan hastalandi sadece digerleri cok iyi sadece bu hastalandi petshopa gittim soguk alginligi icin ilac verdi sürekli uyuyor üşüyormus gibi yediremiyorum hicbirsey yemin önüne koysamda kaciyor gidip yatiyor
Elle besleme yapıyor musunuz kuşa

Selinxxx

Yeni Üye
Evet düne göre bugün daha iyi elimde yiyor az bisey ama yine gidip uyuyor bide su iciremiyorum mecbur şıringadan iciriyorum düzelirmi

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Evet düne göre bugün daha iyi elimde yiyor az bisey ama yine gidip uyuyor bide su iciremiyorum mecbur şıringadan iciriyorum düzelirmi
Yem yemiyorsa mama yapıp verin şırınga ile. İlacı kullanırken probiyotik ve vitamin kullanmayı ihmal etmeyin

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Şuan yem felan yiyor sadece uyuyor yem yer yemez su iciremedigim icin şıringayla ilac karisimi su veriyorum düzelirmi
Probiyotik ve vitamin takviyesi de yaparsanız düzelir inşallah. Ama aç kalmasın dikkat edin

Selinxxx

Yeni Üye
Probiyotik ve vitamin takviyesi de yaparsanız düzelir inşallah. Ama aç kalmasın dikkat edin
Onu suya karistirip zorla iciriyorum az biseyde olsa dün yumurta haslayip sarisini mama yapin demisler ayni konu üzerinden onu zorlayarak yedirdikten sora biraz düzeldi yardiminiz icin cok tesekkur ederim hayirli geceler iyi kalpli insanlae iyki var🦋🥰

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Onu suya karistirip zorla iciriyorum az biseyde olsa dün yumurta haslayip sarisini mama yapin demisler ayni konu üzerinden onu zorlayarak yedirdikten sora biraz düzeldi yardiminiz icin cok tesekkur ederim hayirli geceler iyi kalpli insanlae iyki var🦋🥰
Rica ederim en kısa sürede inşallah iyileşir🙂