• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! ACİL YAVRU SULTAN

Taha şahin

Aktif Üye
20 Şubat'ta doğan yavru sultanım bugün nedense bir tuhaf gibi follukta anne genelde onu o çökük yere almıyor kenarda duruyor az daha o yavru ve kafası yerde ayakları havada bir şekilde duruyor sırt üsttü sürünüyor ve sağa doğru kafası rğiyor

Taha şahin

Aktif Üye
20 Şubat'ta doğan yavru sultanım bugün nedense bir tuhaf gibi follukta anne genelde onu o çökük yere almıyor kenarda duruyor az daha o yavru ve kafası yerde ayakları havada bir şekilde duruyor sırt üsttü sürünüyor ve sağa doğru kafası rğiyor
Kafası yerde duruyor ayaklarını oynatıyor normal mi ya

Mert G.

Tutkulu
Streamble com videosunu görebilir miyiz

İhsan Z.

Eski Forumcu
Moderator
Çeviri Ekibi
Kafası ağır basar, bir de besledilerse öne doğru eğik durması normal ama ayakları havada diyorsunuz orasını anlamadım. Bir fotoğrafı, videosu varsa görelim.

Taha şahin

Aktif Üye
Kafası ağır basar, bir de besledilerse öne doğru eğik durması normal ama ayakları havada diyorsunuz orasını anlamadım. Bir fotoğrafı, videosu varsa görelim.
Abi çok yavruluğu elledim bugün bir şeyi yoksa da strese girip bir şeyler yapcaklar diye korkuyorum ve fotoğraf çekemedim flaşım açılmadı ama az önce anne üstüne yatmıştı daha iyi duruyordu gözlemlicem şu anlık

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Ablacım beslediklerinde o şekilde durabilir sen gözlemle, dikkat et 🙏

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Abla az önce okuldan dönünce baktım ölmüş ne yazık ki 😔 dün gece yatmadan bakmıştım iyi duruyordu anne en küçük diye onu hep kenarda tutuyordu altına almıyordu acaba soğuktan mı öldü diye merak ediyorum
Hastaysa dışlamış olabilir ablacım başın sağolsun😞

Taha şahin

Aktif Üye

Ekli dosyalar