• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Acil yardımcı olursanız sevinirim

Rocky

Yeni Üye
Kuşum son zamanlarda çok kez hastalandı. Nedenini anlayamıyorum düzeliyor daha sonra yine bir şeyler oluyor. Kabarık duruyor dün uyuyordu bugün birazdaha canlı ama dışkı rengi dikkatimi çekti.Dışkı ve normal duruşunu görselde ekliyorum Bir akıl verin lütfen!

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Dışkıda hastalık var iştahı nasıl? Probiyotik varsa üç gün verin sonrasında ilaç önerelim 👍 bide verdiğiniz ekstra bişey var mı? Ne yem veriyorsunuz?

Rocky

Yeni Üye
Dışkıda hastalık var iştahı nasıl? Probiyotik varsa üç gün verin sonrasında ilaç önerelim 👍 bide verdiğiniz ekstra bişey var mı? Ne yem veriyorsunuz?
1gün vitamin veriyorsam 2 gün boş su veriyorum sonra probiyotik yine 2 gün boş b vitamini veriyorum böyle dönüyor. Yem jungle darı olan yemi içine aspur ekliyorum. Şuanda yemesi için aspur veriyorum. Elimle verirsem kesin yiyor kendi de ara ara iniyor yem yemeye. Ekstra olarak Pazı Kıvırcık gibi şeyleri bazen evdekiler veriyor

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Evde verilenler hariç aynı şekilde devam edelim.. yemin taze olduğundan emin olun.. probiyotik olarak ne veriyorsunuz? Verilen katkılar açıldıktan sonra 6 ay içinde tüketmek gerekir bilginiz olsun.. dışkıdaki hastalığın sebebini öğrenmek için soru sorcam umarım buluruz..

Rocky

Yeni Üye
Evde verilenler hariç aynı şekilde devam edelim.. yemin taze olduğundan emin olun.. probiyotik olarak ne veriyorsunuz? Verilen katkılar açıldıktan sonra 6 ay içinde tüketmek gerekir bilginiz olsun.. dışkıdaki hastalığın sebebini öğrenmek için soru sorcam umarım buluruz..
Divitsol var. En kolay onu temin edebildim. Biraz kabız gibi duruyor sanki fazla kuru dışkısı. Vitamin vs yeni aldım hepsini dikkat ederim

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
İki parmak kadar kara lahana yaprağı verin kabızlığı giderir

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Yedikleri ile ilgili veya yemedikleriyle👍

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Kuşunuza probiyotik temin ediniz entrobac veya diyazm 256 olabilir 👍 birde iki parmak kadar karalahana yaprağı verin kabızlığı giderir..ben kuşun kısa bir videosunu görebilir miyim

Didemkaya

Eski Forumcu
Üretici
Cere rengine bakılırsa kuşta sanki hormonlarinda bozukluk da var gibime geliyor.

Üst Alt