BaşsağlığıAcil yardımcı olur musunuz dünden beri yavrum zor nefes alıyor Sultan papağanı veterinere götürdüm ve antibiyotik verdi napacagimi şaşırdım yavrm nefs
Ben Diğer Videoyu Görmedim. Gazivet Veteriner Kliniginide Önerebilirim Size. Ama Hafta Sonları Kanatli Uzmani Izmirde Pazar Akşam 18.00'a Kadar Oluyor Bilginiz Olsun.
Vilmectin, Zimec, Avromec, Baymec bunlardan birini temin edin veteriner malzemesi satan yerden alabilirsiniz yada mamaist.com w.pp hattıyla iletişime geçip temin edebilirsiniz. Ensesine tüyleri aralayıp 1 damla damlatın ve masaj yapın 10 gün sonra tekrar uygulayın 2-3 ay sonra tekrarlayın.
Öncelikle başınız sağolsun, ruhu şad olsun Kuşunuzun ağrısı var gibi duruyor, Ezgi hocamın önerdiği veterinere sabahtan götürün, röntgen çekilsin mutlaka
Merhaba herkese teşekkür ederim her şeyi yaptık ama yavrum ellerimde vefat etti canım çok yaniyo ama acilari dindi en azından diye kendimi avutmaya çalışıyorum ama kardesime kavuştu tek dayanağım yavrumdu o da gitti bu da benim sınavım herkesten Allah razı olsun ben artık dayanamıyorum kendinize çok iyi bakın
Merhaba herkese teşekkür ederim her şeyi yaptık ama yavrum ellerimde vefat etti canım çok yaniyo ama acilari dindi en azından diye kendimi avutmaya çalışıyorum ama kardesime kavuştu tek dayanağım yavrumdu o da gitti bu da benim sınavım herkesten Allah razı olsun ben artık dayanamıyorum kendinize çok iyi bakın
Başınız sağolsun gerçekten çok üzüldüm Rabbim sizlere ve geri kalanlarınıza sağlıklı, huzurlu ömürler versin inşallah Bu dünyada hepimiz geçiciyiz, zamanı dolan gidecek