• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Acil Yardım

iloveharbour

Yeni Üye
Kuşum evindeki kendi 2 yavrusu tarafından 5 Şubatta ısırılmış o sırada elimde fazla kafes yok diye sabah dışarı ayırıp kuşuma Terramycn krem surmustum toparlanaya baslamisti ama gece digerlerini eve koymak zorunda kaldim dun sabah uyandim yine yarayi isirmislar bugun kafes alip onlari tamamen yeni eve koyucam da kusumun bu yarasini napayim kotuye mi gidiyor yemek yiyor ama surekli halsiz ve uyuyor gunde 2 kere Terramycn krem suruyorum baska bir merhem almam falan mi lazim lutfen yardimci olun
IMG20260205173113.jpgIMG20260207105239.jpg

Ece A.

Eski Forumcu
Uzman Mentör
Yardımsever üye
Merhaba, Rif ampül kullanmanız daha uygun olabilir diye düşünüyorum. Açık yara ve enfeksiyonlara çok çok iyi gelir. Antibiyotik ve antibakteriyeldir. Yan etkisi yoktur, yerse de hiçbir problem olmaz. Günde 3-4 defa uygulayın. 2-3 paket kadar alın derim yara biraz büyük. Bir ampül yetmeyebilir. Rif'in çabuk kuruyan bir yapısı olduğundan hava almayacak şekilde ampülü yarabandı ile bantlamanız veya sıvıyı şırınga içine çekip kullanmanız daha uygun olur. Vitamin olarak Takip Edelim - Kuşlarımız için Rutin Vitamin Kullanımı Nasıl Olmalıdır ? makalede göreceğiniz üzere Röhnfried Bt Amin Forte B vitamini, Entrobac Probiyotik, Gervit-W multivitamin vitaminlerini tavsiye ederim. @mamaist den cam şişelerde bölünmüş şekillerde temin edebilirsiniz

Üst Alt