• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil yardım

aleyna06

Yeni Üye
Merhaba kuşumu alalı 1 ay kadar oldu daha yavru dün maydonoz vermiştim ve bugün biraz ishal oldu gibi ama katı bir şekilde de dışkıılıyor ne yapmalıyım

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşun keyfi nasıl. Tünekte videosunu streamable üzerinden yükleyip linkini burada paylaşın lütfen. Temiz peçete üzerine güncel dışkısını görebilir miyiz.

Dışkı tek seferle birşey ifade etmez. Maydanozdan olabilir. Önemli olan süreklilik azretmesi. Entrobac probiyotik kullanabilirsiniz.

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Maydanoz vermeyin, zehirler ve kalsiyum emilimini azaltır o nedenle sapını verin, probiyotik kullanın 🙏

aleyna06

Yeni Üye
Kuşun keyfi nasıl. Tünekte videosunu streamable üzerinden yükleyip linkini burada paylaşın lütfen. Temiz peçete üzerine güncel dışkısını görebilir miyiz.

Dışkı tek seferle birşey ifade etmez. Maydanozdan olabilir. Önemli olan süreklilik azretmesi. Entrobac probiyotik kullanabilirsiniz.
keyfi inanılmaz yerinde. bizimle oynuyor elimizde uyumayı hareket etmeyi çok seviyor fotoğrafı da ekleyeyim sizin için. teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
evet evet sapını verdim zaten de yine de oldu işte apexisol kullanıyordum ben
İşe yaramaz bir ürün o. Röhnfried ürünlerini tercih edin. Entrobac probiyotik, gerwit multivitamin ve BT amin Forte b vitamini takviyesi mutlaka kullanın. Mamaist.com dan alabilirsiniz.