• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil yardım

Mavi

Yeni Üye
Kuşum iki haftadan beri durgun, eski hareketliligi yok. Yemini ve suyunu biz verinci yiyordu. Bugün verdiklerimizi de yemiyo. Kabarık bi halde gıcırtı sesi çıkarıyor sadece. Ne yapmam lazım. Yardımcı olursanız sevinirim

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba öncelikle ailemize hoşgeldiniz
Kuşunuzun dışkı resmini görebilir miyiz ayrıca göğüs kemiğine bakıp sivrilesmismi yani muhtemelen kurumaya girmiştir..

Mavi

Yeni Üye
Hosbuldum teşekkürler. Bugün sesi çıkmıyor pek fazla. Ama hırıltı sesi vardı. Arada normal ses cikariyor. Genelde sakin, hareketlendiginde ise kafese tirmaniyo sadece. Sivrilesme var gibi emin olamadim tam. Dışkı tam belli mi bilmiyorum ama cok küçük yapiyor.

Ekli dosyalar

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Tam tahmin ettiğim gibi yapmanız gereken bir tedavi var ama yüzde 50 sonuç gösterir çünkü kuşunuz kurumaya girmiştir.. eczaneden bactrim alıp toza ılık suyu koyun karıştırın ve günde iki kere ağızdan bir Damla şırıngayla damlatın. Suyuna diyazm 256 ( internet üzerinden bulabilirsiniz) bir nohut tanesi kadar ve ayrıca günde üç kez elle besleme yapınız (elle besleme maması ve aparati internet üzerinden bulabilirsiniz) eğer bu tedaviyi 1 hafta düzenli şekilde uygularsanız sonuç alabilirsiniz
Not: Bu tedavi kanatlı uzmanımız tarafından bizlere tavsiye edilmiştir

Mavi

Yeni Üye
Teşekkür ederim. Deneyeceğim. Insallah işe yarar

Mavi

Yeni Üye
Bir sey daha sormak istiyorum. Bactrim şurup mu yoksa tablet seklinde mi almak gerekiyor. Flagy 500 tablet kullaniyodum 5 gündür. Işe yariyordu ama Bugun faydasi olmadi.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Bir sey daha sormak istiyorum. Bactrim şurup mu yoksa tablet seklinde mi almak gerekiyor. Flagy 500 tablet kullaniyodum 5 gündür. Işe yariyordu ama Bugun faydasi olmadi.
Şurup olacak ama flagy kullandiysaniz mutlaka probiyotik vermeniz gerekiyor aksi takdirde kuşa faydası olmaz hatta daha kötü olur

Üst Alt