1 haziran bu gün eve geldim baktım yavrumuz doğmuş, ama hayvancık kafasını yerden kaldıramıyor, eldivenle elime aldım ama korktuğumdan kafasını kaldırım kursağı dolumu bakmaya cesaret edemedim, ilk yavrumuz annesi besleyebilir mi?
kafasını yerden kaldıramaması normal mi?
tekrar elime alıp kursağı dolumu baksam mı?
kursağı boş ise kürdan ilemi yedirmem lazım, 2 saatte bir yedirmek gerekiyor heralde, geceleride mi iki saatte bir yediricem, gece kalkmam gerekiyor mu?
annesinin doyurmasını kaç gün beklesem?
civ civ doğmadan önce yumurtaları nemlendirmek için sabah akşam fıs fıs ile su sıkıyordum yumurtalara, şimdi yavru çikınca diğer yumurtalara su sıkamayacağım sanırım, doğan civ civ hasta olur diye düşünerek. yoksa yine sıkmaya devammı etsem, fıs fısla sus sıkmam belki civcivede fayda sağlar ne diyorsunuz?
teşekkürler çok mutluyum )), ölmesin istiyorum
kafasını yerden kaldıramaması normal mi?
tekrar elime alıp kursağı dolumu baksam mı?
kursağı boş ise kürdan ilemi yedirmem lazım, 2 saatte bir yedirmek gerekiyor heralde, geceleride mi iki saatte bir yediricem, gece kalkmam gerekiyor mu?
annesinin doyurmasını kaç gün beklesem?
civ civ doğmadan önce yumurtaları nemlendirmek için sabah akşam fıs fıs ile su sıkıyordum yumurtalara, şimdi yavru çikınca diğer yumurtalara su sıkamayacağım sanırım, doğan civ civ hasta olur diye düşünerek. yoksa yine sıkmaya devammı etsem, fıs fısla sus sıkmam belki civcivede fayda sağlar ne diyorsunuz?
teşekkürler çok mutluyum )), ölmesin istiyorum