• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Tavsiye Et Acil yardım muhabbet kuşunda yarı akışkan sıvı kusması

Ahmet Selim

Aktif Üye
Yardımsever üye
Hastalık Belirtileri
Kusma halsiz
Hastalık Belirti Tarihi
22 Ara 2025
Merhaba muhabbet kuşum bu sabah ağzından beyaz bir sıvı ile kustu biraz araştırdık ve veterinere götürdüm veteriner kursağı incelmiş felan dedi eliyle kontrol etti hafif ateşi var dedi antibiyotik ve bi tane kursağı için ilaç verdi ilaçlarını verdik ama hala halsiz kusuyor hastalıktan dolayı vii diye imliyor sürekli kustuğu için yüzü yapış yapış oldu temizledim ama sabahtan beri durumu aynı acaba veteriner yanlış teşhis mi koydu lütfen yardım edin verdiği ilaç şırıngada biri turuncu biri beyaz ilaçlar isimlerini bilmiyorum

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Kuşun videosunu ekler misiniz bir görelim 👍 Hekimin verdiği ilaçların ismini biliyor musunuz?evde çiçek var mı varsa yemiş olabilir mi ? Yada Alçıpanlari falan kemirmis olabilir mi?
Ekli dosyayı görüntüle 98981

Ahmet Selim

Aktif Üye
Yardımsever üye
Kuşun videosunu ekler misiniz bir görelim 👍 Hekimin verdiği ilaçların ismini biliyor musunuz?evde çiçek var mı varsa yemiş olabilir mi ? Yada Alçıpanlari falan kemirmis olabilir mi?
Ekli dosyayı görüntüle 98981
Watch unnamed | Streamable buyur abi şuan biraz daha iyi bulunduğu yerde çiçek yok yemiş olamaz ama dışarı çıkardığımda alçıpanları kemiriyorlar bazen çok kötü oluyor ilacı verdikten sonra da kustu turuncu renkte ama ilacın renginden ötürü diye düşünüyorum doktorun verdiği ilaç adını bilmiyorum turuncu olan antibiyotikmiş beyaz olan kursağı içinmiş öyle dedi yarın arayıp soracağım teşekkür ederim abi ilgin için

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Watch unnamed | Streamable buyur abi şuan biraz daha iyi bulunduğu yerde çiçek yok yemiş olamaz ama dışarı çıkardığımda alçıpanları kemiriyorlar bazen çok kötü oluyor ilacı verdikten sonra da kustu turuncu renkte ama ilacın renginden ötürü diye düşünüyorum doktorun verdiği ilaç adını bilmiyorum turuncu olan antibiyotikmiş beyaz olan kursağı içinmiş öyle dedi yarın arayıp soracağım teşekkür ederim abi ilgin için
Kardeşim bence kafesi de değiştir boyalarını da kemirirler . Alçıpan kemirmesine izin vermeyin zarar verir.birde evin ısısını sabıt tutalım sürekli ısı değişimi de kırgınlık yapar tüy kabarması da ondan olabilir.antibiyotikler bağışıklık sistemini düşürüyor bu yüzden iştahsızlık da olur eğer iştahlari yoksa elle besleme yapin kilo kaybı olmasın megabacter ilerlemesin

Üst Alt