• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil Yardım lütfen

Maşukk

Yeni Üye
Sultan papağanımın kanatlarında ur olduğunu düşündüğüm araştırmam sonucu oldu bu düşüncem dizlerinde görüp yorumlamasını ve çaresini bize yazarsa çok seviniriz. Çokk teşekkürler şimdiden

Ekli dosyalar

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Kıdemli Üye
Sultan papağanımın kanatlarında ur olduğunu düşündüğüm araştırmam sonucu oldu bu düşüncem dizlerinde görüp yorumlamasını ve çaresini bize yazarsa çok seviniriz. Çokk teşekkürler şimdiden
Ur değil akar var (canlı parazit) Ur olsa şişer çok. Kaşınıyor bu yavrunuz

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Ur dediğiniz çıkıntılar kanat kıvrımları. İnsanlardaki dirsek kısmı. Güncel videosunu streamable üzerinden ekleyip linkini burada paylaşırmısınız. Ayrıca temiz peçete üzerine güncel dışkısını görebilir miyiz.

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba kuşu yıkamayın lütfen, çok küçük üşütürse size çok zorluk çıkar, hastalanır 😔
Ur yok kanat uçlarındaki kıkırdaklar, büyüdükçe tüylenecek ve gelişecek

Maşukk

Yeni Üye
Ur dediğiniz çıkıntılar kanat kıvrımları. İnsanlardaki dirsek kısmı. Güncel videosunu streamable üzerinden ekleyip linkini burada paylaşırmısınız. Ayrıca temiz peçete üzerine güncel dışkısını görebilir miyiz.
Tabi dışkısını yolluyorum çok teşekkürler 🙏

Ekli dosyalar

Maşukk

Yeni Üye
Merhaba kuşu yıkamayın lütfen, çok küçük üşütürse size çok zorluk çıkar, hastalanır 😔
Ur yok kanat uçlarındaki kıkırdaklar, büyüdükçe tüylenecek ve gelişecek
Hep yıkayın dedikleri için kaşınıyor o yüzden bir kez yıkadım dört aylık henüz

Maşukk

Yeni Üye
En az 10 gün kullanın, takviyelerini veriyor musunuz bu arada?
Ben ilk kez kuş bakıyorum maşuk ile öğreniyoruz herşeyi ne yazık ki sitenizden edindiğimiz bilgilerle aldığım üç vitamin var aşağıda aldığım her hafta pazartesi çarşamba cuma onları kullanıyorum başka yapmam gereken varsa ya da yanlış bir şey yardımımlarınız için sağolun kardeşim 🙏

Maşukk

Yeni Üye
Ben ilk kez kuş bakıyorum maşuk ile öğreniyoruz herşeyi ne yazık ki sitenizden edindiğimiz bilgilerle aldığım üç vitamin var aşağıda aldığım her hafta pazartesi çarşamba cuma onları kullanıyorum başka yapmam gereken varsa ya da yanlış bir şey yardımımlarınız için sağolun kardeşim 🙏
Fotoğraflar ekledim ve ayrıca bu zeolit ürünü olabilir mi uygun mudur acaba 🙏

Ekli dosyalar

mortsvivants

Tutkulu
Fotoğraflar ekledim ve ayrıca bu zeolit ürünü olabilir mi uygun mudur acaba 🙏
Zeolit tozunun çeşitleri vardır bu yüzden buradan almayın. Şehmus hoca kuşlara uygun olanını klinikten alıyor. Mamaist.com'dan güvenle alabilirsiniz, bizler de oradan alıyoruz. Bilmediğiniz siteden takviye dahil ürün almayın, bozulma durumları oluyor bizzat kendim yaşadım güvenmeyin. 🙏🏻

Maşukk

Yeni Üye
Zeolit tozunun çeşitleri vardır bu yüzden buradan almayın. Şehmus hoca kuşlara uygun olanını klinikten alıyor. Mamaist.com'dan güvenle alabilirsiniz, bizler de oradan alıyoruz. Bilmediğiniz siteden takviye dahil ürün almayın, bozulma durumları oluyor bizzat kendim yaşadım güvenmeyin. 🙏🏻
İlk fotoğraf kullandığım takviyeler yeterli midir acaba o konu da da yorumunuzu alabilir miyim

Üst Alt