• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil yardım lütfen bilgisizim bu konuda

Duygubulut

Aktif Üye
Arkadaşlar merhaba erkek bir bucuk aylık yavru muhabbet kuşum alalı 6 gün oldu bugün sürekli yemlini eşeleyip içine giriyor bişe olcak diye çok korkuyorum kapaksız yemlik taksam aşırı dağıtıyor mamayı eşeleyip aldıgım yer oyun oynuyor dedi ama sizce ne yapayım alayımmı bu yemliği kafesten yoksa bırakayım girsinmi henuz bana alışmadı parmagıma gelmiyor

burakdalbudak

Paylaşımcı
Yemliğin kapağını çıkarıp kafesin tabanına koy çıkmak istiyor büyük ihtimalle kafesten çıkabilirim kafasıylada içine giriyor bende çok yaşadım o yüzden kafesin kapağını hiç kapatmadım bugüne kadar ama zamanla alışır korkmana gerek yok.🙂

Duygubulut

Aktif Üye
Sıkışırda nefessiz kalır diye korkuyorum. İçine bıraktım bes dakika kıyamadım taktım sonra mamaları komple dökecek diye. Sakin diye aldım içinden canavar cıkacak😆 peki elime gelmiyor daha bikere acıkınca avucumdan mama yedi okadar alısırmı parmağa gelmeye daha erken mi

burakdalbudak

Paylaşımcı
Kafes içinde eğitim verin biraz daha yem yedirerek daha sonra sadece elinizi tutun gelmesini bekleyin. Hiç böyle bir sorunum olmadığı için bilmiyorum açıkçası bi sultan bi muhabbet aldım ikiside geldiği gün elime alıştırdım😁

Duygubulut

Aktif Üye
Elime mama koyup denicem gene ama Mama kabını cıkarıp ac bırakmam bidaha üzüldüm sonra acıktı diye . Muhabbet kuşları farklı demekki ben sabırsızım o ürkek artık alışcaz yeterki sıkışmasın zarar gelmesin

burakdalbudak

Paylaşımcı
Benim dişi kuşuma aşırı benziyor erkek mi dişi mi?

Duygubulut

Aktif Üye
Isırması yok ama parmağıma konmuyo kaçıcak yer arıyor biraz bekleyip ürktü mü acaba benden yemliğe girince ben biraz ürküp hayır cık felan dedim cnku

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Sığınma psikolojisi normaldir geçecektir. Yemligin icinede girer yemligin tuneginden gecmeyede çalışır

Duygubulut

Aktif Üye
Kendi haline bıraktım bir iki kere daha girip cıktı surekli orda değil

EnesGenç

Eski Forumcu
Geceleri dikkatli olun içine girer ise ve de görmez iseniz büyük sıkıntı çıkar kusunuzu izleyin

Duygubulut

Aktif Üye
Suan hep salıncakta uyku vakti gelince salıncağına geçiyor

Üst Alt