• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil yardım edin

Murat230618

Aktif Üye
Merhabalar acil yardım edin yeni sultan papağanı aldım sağlıklı mı durgun duruyor vitamin ve suluguna limon damlattim ceviz yediriyorum yemesi çok iyi dışkıda sorun yok ama çok durgun duruyo 4 gün oldu alalı yeme yeni düşmüş yavru olarak aldım

Tuğrul Bey

Eski Forumcu
Emektar Üye
Merhabalar acil yardım edin yeni sultan papağanı aldım sağlıklı mı durgun duruyor vitamin ve suluguna limon damlattim ceviz yediriyorum yemesi çok iyi dışkıda sorun yok ama çok durgun duruyo 4 gün oldu alalı yeme yeni düşmüş yavru olarak aldım
Yeni kuşlarda adaptasyon süreci duruma göre 15-20 güne kadar çıkabilir. İlgilenin alısacaktir

Murat230618

Aktif Üye
Kendini sevdiriyor alıştı herşeyi omuzuma çıkıyor saatlerce dursa durur ama nedense durgun adaptasyon danmidir

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Yem yemiyor mu? Ceviz neden yediriyorsunuz? Fazlası çok zararlıdır bilginize 👍 daldari,aspur, kenevir , çekirdek ve muhabbet karışık yem yerler.. ceviz, fındık vs.ekstra ve mama içinde verilebilecek yiyeceklerdir..

Murat230618

Aktif Üye
Yem yemiyor mu? Ceviz neden yediriyorsunuz? Fazlası çok zararlıdır bilginize 👍 daldari,aspur, kenevir , çekirdek ve muhabbet karışık yem yerler.. ceviz, fındık vs.ekstra ve mama içinde verilebilecek yiyeceklerdir..

Yem aşırı şekilde yiyor bu gün bı başladı ballı yeme bitirdi bıraktı bide günde bı dal sarışını bitiriyor

Murat230618

Aktif Üye
Ceviz küçük veriyorum 4 1 ni fazlamıdır acaba

Üst Alt