• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil tüy yolma sultan papagani

merveglobal

Yeni Üye
Sultan papağanım sekiz yaşına giricek bir bes yıldır benimle son bir senedir tüy yolma hatta canını acıtarak tüylerini çekme sorunu başladı.veterinerlerin bir çoğunu gezdik once piskolojisi bozuk dediler sakinleştirici verdiler işe yaramadı mantar ilacı verdiler alerji ilacı verdiler işe yaramadı boyunluk taktik hala takıyoruz sonra eş al düzelir dediler eş aldım ciftlestiler bebeklerimiz bile oldu hala sorun düzelmedi spreyl verdiler hala kullanıyorum ancak sorunum asla çözülmüyor kuşum da çok yoruldu buna eminim ama çözüm bulamıyoruz antibiyotik tedavisine yaptılar olmuyor hiç birşey çözüm olmuyor artık benimde piskolojim bozuldu çok üzülüyorum vitaminde veriyorum meyve sebze yulaf vs herşeyine dikkat ediyorum ama tüyleri yokluk yoluk ve artık ucamiyor çok zor uçuyor ne yapabilirim en son tüy hastalığı olabilr dediler test yaptır dediler ama eğer tüy hastalığı çıkarsa hiç bir çözümü yok dediler o yüzden goturmedim teste napicam bilmiyorum son halinin resmini yayınlıyorum Allah rızası için bilgisi olan bu durumu yaşıyan bana yazsın.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yönetici
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Mentör
Üretici
Merhaba mümkünse kuşunuzun videosunu görebilirmiyiz tünekte ve dışkı resmi görelim 👍 polyomavirus ve Circovirus ise kanatları ve kuyrukları düşer sürekli olarak birde kuşun kilosunu biliyor musunuz? İştahı nasıl yem yiyor mu?

beyzi

Aktif Üye
Merhaba mümkünse kuşunuzun videosunu görebilirmiyiz tünekte ve dışkı resmi görelim 👍 polyomavirus ve Circovirus ise kanatları ve kuyrukları düşer sürekli olarak birde kuşun kilosunu biliyor musunuz? İştahı nasıl yem yiyor mu?
Çok özür dileyerek hocam benim konuma da bir bakabilir misiniz şehrimde kanatlı uzmanı bulamadım geç kalmak istemiyorum

Üst Alt