cheryminky2
Yeni Üye
Kuşumda ilk başta bir kusma durumu gözlemledim. Normal kuş kusması gibi değildi, ağzından upuzun yapışkan bir sıvı çıktı. Ardından halsizlik durumları ve sadece beyaz/su şeklinde dışkı aldık. Dışkılar koyu yeşile evrildi, tek seferde eskisinden 2-3hat daha büyük bir şekilde dışkılıyordu. Durumu iyileşiyor gibiydi o yüzden çok dikkate almadım kullandığı yemi değiştirdim(eski yemi tozlu-kırmızımsı birşey- gibiydi sonradan fark ettim maalesef-) durumu iyiydi ama bugün yine bir durgunlaştı. Veterinere götürdük vitamin verip yolladı. Eve geldiğimde dışkısında sindirilmemiş bütün yemler fark ettim. Bu bulguyla beraber araştırdığımda megabakter hastalığıyla karşılaştım ve mukus şeklinde kusma, sindirilmemiş yemli dışkı, halsizlik gibi durumlar belirtilere uyduğundan endişelendim. Osmaniye/Kadirlideyim burada zannediyorum ki veterinerlerin hiçbiri kanatlı uzmanı değil. Adanaya götürme imkanım olabilir belki. Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum baya endişelendim. Daha öncede başlık açmıştım(bisküvi yemişti ve onun üzerine kusma durumu gözlemlenmişti) ama farklı bir durum gözlemledim o yüzden baştan ele almak istedim.
Yaşadığım yerde entrobac bulamadım sipariş ettim henüz elime ulaşmadı.
Yaşadığım yerde entrobac bulamadım sipariş ettim henüz elime ulaşmadı.