• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil muhabbet kuşumun Karaciğer büyümesi var

sera666

Yeni Üye
Veterinere gittik kakası garip olduğundan ama herhangi bir güven alamdik 8 ilaçla yollandik ve ilaclara veya teşhis olan karaciğer büyümesine güvenmiyoruz ne yapmam gerektiğini bilmiyorum su an veteriner arıyoruz Beşiktaş çevresinde güvenliğiniz var mıdır?

cicikuşdodo

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Veterinere gittik kakası garip olduğundan ama herhangi bir güven alamdik 8 ilaçla yollandik ve ilaclara veya teşhis olan karaciğer büyümesine güvenmiyoruz ne yapmam gerektiğini bilmiyorum su an veteriner arıyoruz Beşiktaş çevresinde güvenliğiniz var mıdır?
Merhaba kağıthaneye gelebilirseniz iyi bir veteriner öneririm.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Merhaba karaciğer büyümesi ve 8 ilaç mı😩 röntgen var mı? Varsa ekler misiniz

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Büyüme dediği karaciğer yağlanması varmış bu o kadar korkacak bir durum değil👍kuşunuz grit kum tüketmiyor mu? Birde kilosu kaç çıktı?video ekler misiniz

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yav ben de zannettim karaciğer kurtulamayacak boyutta. Devedikeni tohumu unu var kanatlıoil ondan yemine mercimek tanesi kadar serpip verin. Sedochol de suluğuna alıp kullanabilirsiniz.

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Büyüme dediği karaciğer yağlanması varmış bu o kadar korkacak bir durum değil👍kuşunuz grit kum tüketmiyor mu? Birde kilosu kaç çıktı?video ekler misiniz
Merhaba Karaciger Yaglanmasi Olan Canliya Bu Kadar Ilac Verilmez. Hekimleri Anlamıyorum Gerçekten. Daha Cok Yorarsiniz Karacigeri. Sebze Yesin Bol Bol Haftada 3 Gün Verebilirsiniz. Diyet Yem Kullanabilirsiniz İlk Başta Yemez Karışım Yaparak Yedirin daha Sonra Oranini Azaltin.Şehmus Hocamın dediği Gibi Korkulacak Bir Durum Yok. Bizde de Ayni Problem Var Gide Gele Bende Röntgen Okumayı Öğrendim Artık 😊 Korkulacak Derece de Büyüme Yok. Korkmayın Hekim Biraz Abartmış.

sera666

Yeni Üye
Merhaba Karaciger Yaglanmasi Olan Canliya Bu Kadar Ilac Verilmez. Hekimleri Anlamıyorum Gerçekten. Daha Cok Yorarsiniz Karacigeri. Sebze Yesin Bol Bol Haftada 3 Gün Verebilirsiniz. Diyet Yem Kullanabilirsiniz İlk Başta Yemez Karışım Yaparak Yedirin daha Sonra Oranini Azaltin.Şehmus Hocamın dediği Gibi Korkulacak Bir Durum Yok. Bizde de Ayni Problem Var Gide Gele Bende Röntgen Okumayı Öğrendim Artık 😊 Korkulacak Derece de Büyüme Yok. Korkmayın Hekim Biraz Abartmış.
Vet form hakkında tecrübeniz var mı bizi biraz korkutular kalp böbrek ciğer ayak falan herşeyi sıraladılar normalde oraya gitmedik ama bir soralım dedik onlara da

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
Gozde Hocamla Bende Konuşmuştum. İyi bir Hekim Kendisi Ama Ben İlaç Alıp Kullanmadım. Forumda Kullanan Arkadaşlarımız Vardı.

sera666

Yeni Üye
Gozde Hocamla Bende Konuşmuştum. İyi bir Hekim Kendisi Ama Ben İlaç Alıp Kullanmadım. Forumda Kullanan Arkadaşlarımız Vardı.
Bende kullanma taraftarı değilim ama İngiltere'de arkadaşlarımız vardı onlar kullanın dedi 2 tanesini

EzgiA

Müdavim
Kıdemli Üye
İlaç Konusunda Bilgim Yok. Fakat Veterinerler Bu İlaçları Çok Sık Veriyor. Ben Kullanmadım. Karaciğer İçin Şuan Cleansing Tea Kullanıyorum Yavrularıma. Yorum Yaparsam Yanlış Yapmış Olurum. Ama Rontgen Dediğim Gibi Hekim Bana Gosterdigi Kadar Biliyorum. Karaciğer Bahsettiği Kadar Kötü Durumda Değil. İsterseniz Hekiminize Danışın Cleansing Tea İyi Bir Bitkisel İlaçtır. Daha Önce 3 Ay Kullandım Tekrar Başladım Kullanmaya. Öyle Zararı da Yok Denecek Kadar Az. Karar Sizin Yine Fakat Çok Fazla İlaç Karaciğeri ve Organları Daha fazla Yormaya Sebep Olur.

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
merhaba, kuşunuz nasıl oldu acaba, bayağı bir zaman da geçmiş aradan. benim kuşumda da karaciğer büyümesi var, 1 aydır tedavi görüyor. çok zayıftı şimdi biraz toparladığını söylüyor veterineri, çektiği röntgenlerle gösterdi. önce 10 gün iki ayrı toz ilaç hazırladı. sonra 3 hafta silybum marianum kullandı. şimdi silybuma ilave olarak sambucus nigra, hepacarnitol ve valeriana officinalis verdi. benimki de tüylerini yoluyor. kuyruk ve kanat tüyleri bayağı kısaldı. diğer tüyleri de seyrek. bunu canı acıdığı için yapıyormuş. veteineri öyle söyledi. son ilaç da sakinleştirici, tüylerini yolmaması için vermiş.
3 hafta önceki (sol) ve şimdiki (sağ) röntgeni ekliyorumEkli dosyayı görüntüle 72930
Yeni konu açıp eklerseniz hem eski konular tekrar gündeme gelmez hem herkes daha çok yardımcı olur 🙏

Üst Alt