• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! ACİL! Muhabbet kuşum ölmek üzere

ogzhan

Yeni Üye
Muhabbet kuşunda 10 gündür böyle bir değişim başladı sallanıyor yürürken ayaklarını kullanamıyor gibi uyurken tünekten sık sık düşmeye de başladı hastalık nedir ne ilaç kullanmamız gerek
Fotoğraf ekledim video linklerinide ekledim
IMG_20250209_112327_854.jpgIMG_20250209_112323_478.jpgIMG_20250209_112335_813.jpg

Hilal0202

Aktif Üye
Kuşumuzun nörolojik bozukluklara yol açan hastalıkları var. Bu, sinir sisteminin genellikle nöbetler ve başlangıçlar halinde düzgün çalışmadığı anlamına gelir.Lütfen bir veterinere danışın

ogzhan

Yeni Üye
Kuşumuzun nörolojik bozukluklara yol açan hastalıkları var. Bu, sinir sisteminin genellikle nöbetler ve başlangıçlar halinde düzgün çalışmadığı anlamına gelir.Lütfen bir veterinere danışın
bulunduğum ilde kanatlı uzmanı veteriner malesef yok kuşumun salmonella olduğunu düşünmeye başladım lütfen ilgili birileri yardım edebilirmi.
sivasta yaşıyorum eğer bilinen bir veteriner varsa söylermisiniz?

ogzhan

Yeni Üye
kuşum sürekli uyuyor kafasını geriye atıp uyuyor, arada sırada uyurken ses çıkarıyor arada tir tir titriyor enerjisi gayet yerinde yem yiyor, su içiyor fakat çok zayıfladı, göğüs kemiği bıçak gibi ele geliyor durmadan sürekli ishal, ne yapabiliriz hangi ilaçları alalım ACİL!

mortsvivants

Tutkulu
bulunduğum ilde kanatlı uzmanı veteriner malesef yok kuşumun salmonella olduğunu düşünmeye başladım lütfen ilgili birileri yardım edebilirmi.
sivasta yaşıyorum eğer bilinen bir veteriner varsa söylermisiniz?
Nio-Vet Veteriner Kliniği ile iletişime geçer misiniz? Bulabildiğim tek burası var @Demet bükay

ogzhan

Yeni Üye
peki kuşu veterinere götürmeden bir kaç gün ilaç vermeli miyim bağışıklığı için kilo alması için ne yapabilirim?

hemen şimdi elle besleme maması ve kiti sipariş verdim gerekli kiloyu alması için başka öneriniz olurmu?

EzgiA

Tutkulu
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Kanatlı Uzmanına Götürün. O Zamana Kadar Besleyin. Size Uygun İlaç ve Besleme İçin Tavsiye Verecektir. Yavrunuzun Durumu Netlesirse Ona Göre Tedavi Daha Kolay Olur.

EzgiA

Tutkulu
Kıdemli Üye
Siz Beslemeye Çalışın. Zor Biliyorum ama Yumurtayi Haşlayip Yarisini ezip Biraz Su İle YOĞURT Kıvamına Getiririn. İğnenin Ucunu Çıkartıp Ağzına Yavaş Yavaş Yemesini Sağlayın. Kanatlı Uzmanı Bulunması Zor Bulunduğunuz Şehirde Biliyorum ama Başka Şansımız Yok. Durumu Netlesirise Tedavi daha Kolay Olur. Tekrar Geçmiş Olsun. Bizi De Bilgilendirebilrseniz Mutlu Oluruz. Hekimin Verdiği İlaçları Bizimle Paylaşırsanız Deneyimli Arkadaşlarlarimiz Daha İyi Yorum Yaparlar. İnşallah Bir an Önce İyileşir 🙏🌸

Üst Alt