• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

acil muhabbet kuşum ishal

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuz açlık dışkısı yapmiş kuşunuz yem yemiyor, beslenemeniz lazım 🙏

yemini güzel yiyor diskili olanda var ama hepsi sulu ben surekli kafesini temiz tutuyorum mikrop kapmasin diye anlik çektim

bu sekilde 🙏😔 artik cok uzuluyorum elimden hiç birşey gelmiyor veteriner ben yapabilceğim herseyi verdim dedj neden boyle anlamiyorum surekli uyuyor konuşmayi birakti kafeste hic durmazdi kafesinden çikmak istemiyor bizi yaklaştikmi bazen kiziyor çok üzgünum

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Zeolit tozunu düzenli kullandınız mı? Ayriyeten böbreklere bakıldı mı yavrunuzun

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
merhaba muhabbet kuşum üc aydir ishal veterinet ishal önleyici ve vitamin verdi antibiyotiikler kullandik ama yinede düzelmedi dari aldim aspur aldim aspuru yemedi zeolit aldim probiyotik verdim yinede duzeltemiyorum
Zeolit standart olan mı?
Kuşlar için olan mı? Bakteri var dışkılarda,
Mamaist.com watsap hattından Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz, işlenmiş kuşlar için hazırlanmış olan zeolit tozu kullanmalısınız

Zeolit standart olan mı?
Kuşlar için olan mı? Bakteri var dışkılarda,
Mamaist.com watsap hattından Şehmus BAKIR hocamızla iletişime geçebilirsiniz, işlenmiş kuşlar için hazırlanmış olan zeolit tozu kullanmalısınız
bana numarasini verirmisiniz ben aktardan gittim aldim toz şeklinde

Üst Alt