• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! Muhabbet kuşum ayağına ip takıldı

Canım kuşum Bulut

Aktif Üye
Hastalık Belirtileri
Yürüyememe
Hastalık Belirti Tarihi
17 Haz 2021
Merhaba az önce kuşum acı acı bağırdı yanına koştum ayağında ip vardı kafesinin tülüyle oynarken ip ayağına dolanmış. Birazını alabildim ama çok korkuyor şimdi alamıyorum yardım edin çok korktu.. Ve ayağındaki ip yüzünde yürüyemiyor.. :cry::cry:

since_1980

Yeni Üye
Geçmiş olsun. Telaşlanmanıza gerek yok gibi görünüyor. Bence birisinden yardım isteyip öyle hareket edin. Sanırım siz Bulut'tan fazla telaşlanmışsınız.

Bahar Y.

Müdavim
Bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum, kafese alın kafeste çıkarmanız daha kolay olur, en kötü ihtimal tünekleri çıkarın ve kafes demirlerine tırmanmasını sağlayın, tırmanınca ayağından nazikçe ipleri alın, geçmiş olsun, bir sorun olursa yazabilirsiniz

Canım kuşum Bulut

Aktif Üye
Bir sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum, kafese alın kafeste çıkarmanız daha kolay olur, en kötü ihtimal tünekleri çıkarın ve kafes demirlerine tırmanmasını sağlayın, tırmanınca ayağından nazikçe ipleri alın, geçmiş olsun, bir sorun olursa yazabilirsiniz
Teşekkür ederim ayağındaki ipleri çıkarabildim. Çok zor oldu ama kuşun da yardımıyla çıkardım. Ayağına bişey sürmeme gerek yok deil mi? (krem vb.)

Bahar Y.

Müdavim
Evet deri kremide olabilir ama zarar gördüğünü düşünmediğim için vazelin daha iyi olur, vazelinin ilaç etkisi yoktur sadece nemlendirir, isteğinize göre deri kremi veya vazelin olabilir geçmiş olsun :)

Üst Alt