cheryminky2
Yeni Üye
Oturup çay içerken kuşuma bir parça bisküvi verdim, birkaç dakika içinde ağzından upuzun değişik kusmuk/balgam gibi bir sıvı geldi. Hapşırır gibi birşey oldu değişikti. Yaklaşık 3-4 kere oldu bu. Takılı kalmıştır diye su içirmeye gittim. İçmeyince gagasını daldırıp içirdim. İçirdikten sonra son 1-2 kere aynı şeyi yaptı ve durdu. Ama yine de bir anda durgunlaştı gözlerini kapatmaya başladı(suratı da balgam oldu). Oyuncaklarını vs. teklif ettiğimde oynadı. Sonra su içirmeye teşvik ettim banyo yapmaya kalktı(banyo yapmayı çok sever) Ardından dışkı sıkışması durumu fark ettim. Kafesine, sıcak bir yere koydum ışığı kapattım dinlensin diye. Dışkısını takip ediyorum ama yeni dışkı göremedim. Yarın veterinere götürmeyi düşünüyorum şuanda kendim yapabileceğim birşey var mı?
-Evet biliyorum bisküvi vermemeliymişim.. 12-13 yıldır (3-4 yaşımdan beri) kuş bakıyorum cennet, muhabbet vs. daha önce hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştık. O yüzden hiçte düşünüp araştırmamıştım.. Bir daha yedirmeyeceğim evet.. Şimdi ne yapabileceğim hakkında birşeyler söylerseniz sevinirim.-
-Evet biliyorum bisküvi vermemeliymişim.. 12-13 yıldır (3-4 yaşımdan beri) kuş bakıyorum cennet, muhabbet vs. daha önce hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştık. O yüzden hiçte düşünüp araştırmamıştım.. Bir daha yedirmeyeceğim evet.. Şimdi ne yapabileceğim hakkında birşeyler söylerseniz sevinirim.-