• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

ACİL LÜTFEN ACİL YALVARIRIM

mavavisavisavis

Yeni Üye
Hastalık Belirti Tarihi
25 Tem 2024
Kullanılan İlaç
Petshop karışımi(3gün) ve apex divitsol(1 kez bugün)
5 buçuk yaşındaki muhabbet kuşum kursagi normalden daha sis ayakları şekilsiz duruyor ayaklarının üstünde duramıyor ucamiyor yürümeye çalışsa devriliyor kanatlarının üstüne dıskisi düzensiz bazen sadece beyaz bazen sadece yeşil yapıyor sıvı oluyor genelde poposuna da yapışıyor ve dışkılarınin şekilleri de düzensiz eskisi kadar iştahı yok ben zorlayınca yiyor elimle yediriyorum genelde vücudundaki kemik de öne çıkmış birsuru veteriner gezdim hiç biri anlamıyor lütfen yardımcı olun

Hey2011

Paylaşımcı
PetShop karışımı dediğiniz ne? Kuşun ve takviyenin fotoğraflarını atar mısınız?

mavavisavisavis

Yeni Üye
PetShop karışımı dediğiniz ne? Kuşun ve takviyenin fotoğraflarını atar mısınız?
IMG_20240730_103007.jpgo kadar veteriner gezdim sadece bunlar var elimde bı de kusbartik yem yemiyor ben toz mama ıslatıp yediriyorum kuşun sorununun ne olduğunu da bilmiyorum tüm gün burda birsuru şey okudum ama kuşun sıkıntısını bilmediğim için yardımcı olamıyorum bu petshop karışımi da içinde antibiyotik falan varmış bana bunu icirmezsen kuşun ölür kanser olmuş kuşun kemoterapi görevi görecek bu ilaç dedi

mavavisavisavis

Yeni Üye
Kuşunuzun resmini atabilir misiniz veya streamble videosunu? Antibiyotik işe yaramıyorsa başka bir problem var demektir
Atmistim bı daha atayım bı de ben o antibiyotikli şeye çok güvenmiyorum küçük bı şişenin çeyreği kadar ilaç verdi onu 1 lt su ile karıştırdım karistirdigim o sudan çeyrek kadar suluga döktüm üstüne de su doldurdum ne kadar etkisi olur bilmiyorum bana bu şekilde tarif etti çünkü

mavavisavisavis

Yeni Üye
1000071226.jpgburasinda da böyle bir şey var kabardiginda burasini kaldırıp gözlerini kapatiyor

mavavisavisavis

Yeni Üye
1000071230.jpgbu da gagası gagasindan da bakılıyor diye bı seyler okumuştum o yüzden attım

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Atmistim bı daha atayım bı de ben o antibiyotikli şeye çok güvenmiyorum küçük bı şişenin çeyreği kadar ilaç verdi onu 1 lt su ile karıştırdım karistirdigim o sudan çeyrek kadar suluga döktüm üstüne de su doldurdum ne kadar etkisi olur bilmiyorum bana bu şekilde tarif etti çünkü
Eğer kuşunuzda karaciğer veya mantar problemi varsa antibiyotik hiçbir fayda etmez. Kuşunuzun durumuna bakılırsa kanatlı uzmanı kesinlikle görmeli.

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Geçmiş olsun. Son durumu nedir?