• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Güncel sorunlar! Acil!!!! Kuşumun neyi var? Uyurken sallanıyor

helindgn

Yeni Üye
Merhabalar herkese. Muhabbet kuşum, minnoşumu Adana’dan İstanbul’a getirdim biraz strese girdi tabi tüy dökme döneminde bir de şu anda. Hapşırıyordu buraya getirmeden önce de ama enerjisinde, yeme içmesinde hiçbir şey yoktu. Hapşırması artınca ve kabarık uyuyunca buradaki bi veterinere götürdüm. Röntgen bile çektiler ama bir şeyi yok tüy dökme döneminde dediler yine de hapşırık için antibiyotik verdiler 1 damla, enrofloksasin. Eve geldikten 3 saat sonra falan kanaması başladı yavrumun, dışkısı kanlı geldi 4 defa. (Veterinere gitmeden önce vitamin ve meyve vermiştim bağırsakları ondan zorlandı diye düşünüyorum) gece boyunca veterinere dışkısını attım. Daha sonra düzeldi.
Birkaç gün hiçbir şey vermedim yem su hariç. Sonra A-E vitamini ve Silybum vermeye başladım birer damla. Şu günler de keyfi yerinde, yemesi içmesinde ya da dışkısında herhangi bir sorun yok ama uyurken nefes alıp verirken göğüsü ve kuyruk tüyü sallanıyor gibi. Bu yüzden biraz korktum bi ara da boynunu öne doğru götürüp ağzını açıp kapattı…
Lütfen ne olduğu hakkında bilgisi olan birisi varsa yorum yapabilir mi???

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Kuşunuzun dışkı resmini paylaşabilir misiniz? Bir de kuyruk yandan gözükecek şekilde videosunu çekip streamble.com üzerinden atabilir misiniz ☺

Üst Alt