S Sibel güler Yeni Üye Katılım 3 Ara 2022 Mesajlar 50 Tepkime puanı 6 Puanları 8 7 Haz 2023 #1 Geçen gün kuşun ayağında bir şişlik farkettim maalesef ip dolanmış ve şişmiş. Bir yara oluşumu vardı. Kurtarmaya çalıştım fakat kanadı, kuşu aldığımız kişi ipi çıkardı fakat hala şiş ve ek olarak morardı. Ne yapmalıyım
Geçen gün kuşun ayağında bir şişlik farkettim maalesef ip dolanmış ve şişmiş. Bir yara oluşumu vardı. Kurtarmaya çalıştım fakat kanadı, kuşu aldığımız kişi ipi çıkardı fakat hala şiş ve ek olarak morardı. Ne yapmalıyım
Şehmus BAKIR İkon Üye Yetkili Kurucu Kurucu Üye Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 19,762 Tepkime puanı 26,753 Puanları 113 Yaş 41 7 Haz 2023 #2 Teramiycn deri melhemi sürün günde iki kez Sabah akşam ipin çıktığından emin miyiz? Kuş yem yiyor mu? mümkünse video görebilirmiyiz
Teramiycn deri melhemi sürün günde iki kez Sabah akşam ipin çıktığından emin miyiz? Kuş yem yiyor mu? mümkünse video görebilirmiyiz
S Sibel güler Yeni Üye Katılım 3 Ara 2022 Mesajlar 50 Tepkime puanı 6 Puanları 8 7 Haz 2023 #3 Evet ipin çıktığından eminim. Yaşantısı normal. Ayağını saklıyor sadece koruyor yani üzerinde durmuyor pek
Evet ipin çıktığından eminim. Yaşantısı normal. Ayağını saklıyor sadece koruyor yani üzerinde durmuyor pek