• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil! ACİL Kuşum garip ses çıkarıyor ve birkaç gündür fotoğraftaki şekilde duruş sergiliyor, sebebi ne olabilir?

nkss

Yeni Üye
1 haftaya yakın fotoğraftaki şekilde duruyor. Kuzenim hamile olabilir kontrol et dedi, kabız olma ihtimali de varmış. Burada kuştan anlayan veteriner yok.. Şimdi kontrole kalktım tüyleri kabarmış şekilde duruyor. 5 dakikada bir içten ses çıkarıyor garip bi ötüşü var. Ne olabilir lütfen yardımcı olur musunuz?

Ekli dosyalar

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kuşunuz yumurtlamak üzere gibi duruyor ne kadar süredir şiş poposu

nkss

Yeni Üye
1 haftadır dikkatimi çekiyor öncesinde böyle değildi. 1 aydır ilgilenemedim sabah çıkıp gece geliyordum eve

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
1 haftadır dikkatimi çekiyor öncesinde böyle değildi. 1 aydır ilgilenemedim sabah çıkıp gece geliyordum eve
O zaman yumurtlayacaktır, çiftleşme olup olmadığını biliyor musunuz

nkss

Yeni Üye
Peki ne yapmam gerek yardımcı olabilir misiniz

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Yem yeme su içmede problem var mı? Kanatlarda düşüklük, titreme gibi? Sıkışma yoksa kendi yumurtlayacaktır

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Hızlı nefes alıp veriyor, tüyleri kabarık harici hiçbir şeyi yok
O zaman sıkışma olmuş olabilir ağzına bir damla zeytinyağı damlatın ancak tutarken popo kısmını sıkmayın. Anüs kenarına da zeytinyağı sürün

nkss

Yeni Üye
O zaman sıkışma olmuş olabilir ağzına bir damla zeytinyağı damlatın ancak tutarken popo kısmını sıkmayın. Anüs kenarına da zeytinyağı sürün
Bir şey olacak diye çok korktum kusura bakmayın lütfen yanlış veya dikkat çekici yazımda bulunduysam.. :/ Hemen söylediklerinizi yapıyorum. Yuvaya bir şey koymama gerek var mı? Bir de şuan kuyruk kısmını yukarı aşağı oynatıyor kuşum

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Bir şey olacak diye çok korktum kusura bakmayın lütfen yanlış veya dikkat çekici yazımda bulunduysam.. :/ Hemen söylediklerinizi yapıyorum. Yuvaya bir şey koymama gerek var mı? Bir de şuan kuyruk kısmını yukarı aşağı oynatıyor kuşum
Yapabilecekleriniz bunlar. Yumurta çıkarma videoları var youtubeda onu izleyerek çıkarabilirsiniz

nkss

Yeni Üye
Çok çokk teşekkür ederim🙏🏻🥹

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
1 haftaya yakın fotoğraftaki şekilde duruyor. Kuzenim hamile olabilir kontrol et dedi, kabız olma ihtimali de varmış. Burada kuştan anlayan veteriner yok.. Şimdi kontrole kalktım tüyleri kabarmış şekilde duruyor. 5 dakikada bir içten ses çıkarıyor garip bi ötüşü var. Ne olabilir lütfen yardımcı olur musunuz?
Merhaba kuşunuz çifleşmek istiyor, çifleşme pozisyonu alıyor, yumurta olduğunu düşünmüyorum
Kızgınlığa girmiş eş çağırıyor