K kretheus Yeni Üye Katılım 2 Tem 2022 Mesajlar 19 Tepkime puanı 2 Puanları 3 2 Tem 2022 #1 merhaba az önce kuşum banyo yaptı titredi biraz kuruttum şuan uyuyor hâli yok bir de nefes almasıyla kuyruğuda oynuyor kendiside
merhaba az önce kuşum banyo yaptı titredi biraz kuruttum şuan uyuyor hâli yok bir de nefes almasıyla kuyruğuda oynuyor kendiside
Mert. Eski Forumcu Katılım 3 Şub 2022 Mesajlar 2,544 Tepkime puanı 1,842 Puanları 113 2 Tem 2022 #2 Peceteyle kurutabilirsin birde hava akımında kalmasin ben birşey olacağını düşünmüyorum ama yinede tecrübeli arkadaşlarımız baksın onlar daha iyi yorumlayacaklardir
Peceteyle kurutabilirsin birde hava akımında kalmasin ben birşey olacağını düşünmüyorum ama yinede tecrübeli arkadaşlarımız baksın onlar daha iyi yorumlayacaklardir
Cookieandmilk Yeni Üye Katılım 2 Tem 2022 Mesajlar 21 Tepkime puanı 11 Puanları 3 2 Tem 2022 #3 @Şehmus BAKIR @Bahar Y. @Lavida @Sude W. @Levent T.
B Bahar Y. Müdavim Katılım 9 Haz 2021 Mesajlar 671 Tepkime puanı -52 Puanları 0 2 Tem 2022 #4 kretheus' Alıntı: merhaba az önce kuşum banyo yaptı titredi biraz kuruttum şuan uyuyor hâli yok bir de nefes almasıyla kuyruğuda oynuyor kendiside Genişletmek için tıkla ... Kendisi yıkandıysa kurutmanıza gerek yok, şuan nasıl durumu
kretheus' Alıntı: merhaba az önce kuşum banyo yaptı titredi biraz kuruttum şuan uyuyor hâli yok bir de nefes almasıyla kuyruğuda oynuyor kendiside Genişletmek için tıkla ... Kendisi yıkandıysa kurutmanıza gerek yok, şuan nasıl durumu
U Umur E. Eski Forumcu Kıdemli Üye Katılım 26 Mar 2020 Mesajlar 1,150 Tepkime puanı 1,014 Puanları 113 Yaş 23 2 Tem 2022 #5 Hava akımına maruz kalmadığı sürece bi sıkıntı olmaz kısa bi video ekler misiniz
K kretheus Yeni Üye Katılım 2 Tem 2022 Mesajlar 19 Tepkime puanı 2 Puanları 3 2 Tem 2022 #6 Bahar Y.' Alıntı: Kendisi yıkandıysa kurutmanıza gerek yok, şuan nasıl durumu Genişletmek için tıkla ... Şuan durumu iyi kurudu konuşuyor ben de onunla konuşuyorum arada bi beni dinlerrken gözlerini kısıyor
Bahar Y.' Alıntı: Kendisi yıkandıysa kurutmanıza gerek yok, şuan nasıl durumu Genişletmek için tıkla ... Şuan durumu iyi kurudu konuşuyor ben de onunla konuşuyorum arada bi beni dinlerrken gözlerini kısıyor