• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! Acil! Kursak mantarı tedavisi nasıl başlanır

eyldnzsmsk

Yeni Üye
Kuşumun karnının üst bölgesinde bir şişlik var ve kemiği biraz sivrilmis, veterinere götürücek maddi durumum yok evde kendim nasıl tedavi yaparım?

Batuş

Paylaşımcı
Kuşumun karnının üst bölgesinde bir şişlik var ve kemiği biraz sivrilmis, veterinere götürücek maddi durumum yok evde kendim nasıl tedavi yaparım?
Kaç gr çocuk tartma şansınız var mı ayrıca görselini paylaşabilir misiniz

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba, batuş beye ek olarak dışkı resmini ve kuşunuzun videosunu streamble.com üzerinden görebilir miyiz ☺

eyldnzsmsk

Yeni Üye
Kaç gr çocuk tartma şansınız var mı ayrıca görselini paylaşabilir misiniz
Malesef evde hassas tartimiz yok Watch unnamed | Streamable videosu burda annemle şırınga alıp yumurta maması yaptik Bebek bisküvisi felan koyup besledik kursağındaki şişlik biraz indi 2 saatte bir yapmayı düşünüyorum kuştaki ıslak görünüm mama verdikten sonra sildigim için oldu

eyldnzsmsk

Yeni Üye
Merhaba, batuş beye ek olarak dışkı resmini ve kuşunuzun videosunu streamble.com üzerinden görebilir miyiz ☺
Güncel video! Watch unnamed | Streamable 2 saatte bir siringayla mama verdik ilkinde yumurta bebek bisküvisi ikincisi süt ve bebe bisküvisi. Kursagi boştu biraz doldurduk diye inanıyorum tam anlamadım ama yedirdik baya şimdi ne yapmalıyım öneriniz var mj

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Güncel video! Watch unnamed | Streamable 2 saatte bir siringayla mama verdik ilkinde yumurta bebek bisküvisi ikincisi süt ve bebe bisküvisi. Kursagi boştu biraz doldurduk diye inanıyorum tam anlamadım ama yedirdik baya şimdi ne yapmalıyım öneriniz var mj
Merhaba süt vermeyin, bebe bisküvisi de süt daha çok şişlik yapar ve bebe bisküvisi de içerik olarak kuşlara ağır onun yerine elle besleme maması temin edip besleyin yememesi gereken bir şey yedi mi?

eyldnzsmsk

Yeni Üye
Merhaba süt vermeyin, bebe bisküvisi de süt daha çok şişlik yapar ve bebe bisküvisi de içerik olarak kuşlara ağır onun yerine elle besleme maması temin edip besleyin yememesi gereken bir şey yedi mi?
Tesekkurler mama alıp besleyeceğim🙏🏿şimdi elimde olan malzemelerle nasil bir mama yapabilirim? Yememesi gereken bir şey yemedi zaten hamile olduğunu sandığımız için 20 gündür çıkartmamıştık

Burçak A.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Tesekkurler mama alıp besleyeceğim🙏🏿şimdi elimde olan malzemelerle nasil bir mama yapabilirim? Yememesi gereken bir şey yemedi zaten hamile olduğunu sandığımız için 20 gündür çıkartmamıştık
Şu an bebe bisküvisini iyice ezip su ile muhallebiden bir tık cıvık yapıp besleyin

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Şuan baya toparladı, şişkinlik azaldı ve kemiği artık o kadar sivri değil. Kafesine havuç koydum onu yiyor şuan Watch unnamed | Streamable
Ayrıca bebe bisküvisi şekerlidir kursakta bakteri varsa besler lütfen vermeyin
♦ACİL durumlarda mısır unu ve haşlanmış yumurta sarısını yoğurt kıvamında sulandırıp yedirebilirsiniz

eyldnzsmsk

Yeni Üye
Ayrıca bebe bisküvisi şekerlidir kursakta bakteri varsa besler lütfen vermeyin
♦ACİL durumlarda mısır unu ve haşlanmış yumurta sarısını yoğurt kıvamında sulandırıp yedirebilirsiniz
Şuan yem ve dal darı yiyor gibi elle beslemeye devam edeyim mi?

Üst Alt