U Uniqost Yeni Üye Katılım 19 Tem 2021 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 1 21 Tem 2021 #1 Benim Bir Tane Erkek Muhabbet Kuşum Var ama yediği yemleri kusuyor neden acaba? Son düzenleme: 21 Tem 2021
U Uniqost Yeni Üye Katılım 19 Tem 2021 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 1 21 Tem 2021 #2 Taha' Alıntı: Kuşun ve dışkıların resmini atabilir misiniz. Eğer kur yaparken oyuncağa vs kusuyor ise bir sorun yok. Ama emin olmak için görmemiz iyi olur Genişletmek için tıkla ... Kuşum Çok Haraketli Salıcağında sallanıyor Gelip Omuzumuza Konuyor Yerlere Konuyor Meyva sebze karpuz veriyoruz zararlı hiç bir şey vermiyoruz Çok Haraketli Kuş Yani
Taha' Alıntı: Kuşun ve dışkıların resmini atabilir misiniz. Eğer kur yaparken oyuncağa vs kusuyor ise bir sorun yok. Ama emin olmak için görmemiz iyi olur Genişletmek için tıkla ... Kuşum Çok Haraketli Salıcağında sallanıyor Gelip Omuzumuza Konuyor Yerlere Konuyor Meyva sebze karpuz veriyoruz zararlı hiç bir şey vermiyoruz Çok Haraketli Kuş Yani
U Uniqost Yeni Üye Katılım 19 Tem 2021 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 1 22 Tem 2021 #3 Ronay Ayk.' Alıntı: Kızgınlık yani eş için bir kusma olabilir video şart birde dışkı resmi atarmısınız. Genişletmek için tıkla ... şu an yanımda telefon yok ama dışkısı siyah beyaz yeşil bu resimi internetten buldum ama bu şekilde
Ronay Ayk.' Alıntı: Kızgınlık yani eş için bir kusma olabilir video şart birde dışkı resmi atarmısınız. Genişletmek için tıkla ... şu an yanımda telefon yok ama dışkısı siyah beyaz yeşil bu resimi internetten buldum ama bu şekilde
Şehmus BAKIR İkon Üye Yetkili Kurucu Kurucu Üye Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 19,764 Tepkime puanı 26,757 Puanları 113 Yaş 41 22 Tem 2021 #4 Kuşunuzun dışkı resmi yollayın bakalım
U Uniqost Yeni Üye Katılım 19 Tem 2021 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 1 22 Tem 2021 #5 Şehmus BAKIR' Alıntı: Kuşunuzun dışkı resmi yollayın bakalım Genişletmek için tıkla ... şu an yanımda telefon yok ama bunu internetten buldum aynen böyle
Şehmus BAKIR' Alıntı: Kuşunuzun dışkı resmi yollayın bakalım Genişletmek için tıkla ... şu an yanımda telefon yok ama bunu internetten buldum aynen böyle
Şehmus BAKIR İkon Üye Yetkili Kurucu Kurucu Üye Üretici Katılım 20 Ağu 2018 Mesajlar 19,764 Tepkime puanı 26,757 Puanları 113 Yaş 41 23 Tem 2021 #6 Sizin kuşunuza ait olan dışkı resmi görelim yardımcı olalım
U Uniqost Yeni Üye Katılım 19 Tem 2021 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 1 23 Tem 2021 #7 Şehmus BAKIR' Alıntı: Sizin kuşunuza ait olan dışkı resmi görelim yardımcı olalım Genişletmek için tıkla ... Tamam
Şehmus BAKIR' Alıntı: Sizin kuşunuza ait olan dışkı resmi görelim yardımcı olalım Genişletmek için tıkla ... Tamam