• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Veteriner! Acil durum

zeliş

Yeni Üye
@Demet bükay abla geçen sefer dediğiniz her şeyi yaptım ama bu sabah poposu tamamen kapanmış şekilde buldum durumu çok ağır yardım edin nolur1000033687.jpg

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Merhaba bir önceki konunuzu okudum böyle bir durumda yeni konu açmak yerine kuşun hikayesini bilmemiz adına mevcut konunuzdan devam ederseniz daha iyi olur. Kuşa gelirsek kuşta yumurta var ve çıkaramıyor kuş için tehlikeli bir durum. Ağzına ve popo içine zeytinyağı damlattınız mı. Yumurta içerde kırılırsa bu kuş için ölümcül olur. Çevrenizde egzotik veteriner kliniklerinden birinden yardım almanız gerekmektedir.

zeliş

Yeni Üye
Merhaba bir önceki konunuzu okudum böyle bir durumda yeni konu açmak yerine kuşun hikayesini bilmemiz adına mevcut konunuzdan devam ederseniz daha iyi olur. Kuşa gelirsek kuşta yumurta var ve çıkaramıyor kuş için tehlikeli bir durum. Ağzına ve popo içine zeytinyağı damlattınız mı. Yumurta içerde kırılırsa bu kuş için ölümcül olur. Çevrenizde egzotik veteriner kliniklerinden birinden yardım almanız gerekmektedir.
Merhaba ilk zorlanma yaşadığından beri yağ uygulaması yapıyorum ama bu sabah poposunun yara olup bi kısmının kapandığını gördüm götürebileceğim hiçbir yer yok maalesef çevredeki veterinerler geri çeviriyor

Aslı Ö.

İkon Üye
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Editör
Artık sizin yapabileceğiniz pek bir durum kalmıyor eklediğim yerlere bir bakın çünkü kuşa müdahale gerektiriyor.

Ekli dosyalar

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Sikisma Yaşıyor Muhtemelen. Kanatlı Uzmanına Götürün Lütfen. Asli Paylaşım Yapmış Size. Röntgen Çektirin Mutlaka. Organlara Yapışmış Olabilir.

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Vakit kaybediyorsunuz, rontgen çektirin ve lütfen veteriner hekim görsün
Üst üste 2/3 yumurta dahi olabilir

Üst Alt