• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Acil cevap lutfen

Zekiye Alan

Yeni Üye
Yarin sultan papaganimi memlekete goturucem saat 12de yani en sicak saatlerde ama hava 10 derece arabayla gidicem otogara ve otobusun ici sicak olur diye düşünüyorum herhangi bir sorun olur mu lutfen hizli cevap verir misiniz annem tasima cantasina hava alacak sekilde poset gecir ve ustunu ortuyle ort dedi bu sekilde kisa sureligine soguga ciksa bir sey olur mu hava güneşli olucak

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Annenizin dediği şekilde hazırlayarak götürebilirsiniz

Zekiye Alan

Yeni Üye
Herhangi bir sey olmadi boyle bir yolculuk yapma zorunlulugu yasayanlar icin poset ustu ortu cok mantikli geldi belki isinize yarar yolculugu sevdi surekli sarki soyledi onun disinda dedigim sekilde korudum sadece ortam degisikligini sevmedigi icin bir sure mutsuzdu simdi iyi

fatih_06

Yeni Üye
Herhangi bir sey olmadi boyle bir yolculuk yapma zorunlulugu yasayanlar icin poset ustu ortu cok mantikli geldi belki isinize yarar yolculugu sevdi surekli sarki soyledi onun disinda dedigim sekilde korudum sadece ortam degisikligini sevmedigi icin bir sure mutsuzdu simdi iyi
merhaba bende finaller bitti memlekete gitcem mecbur kuşuda götürmem gerekiyor. Taşıma çantanız nasıldı daha almadım da bugün alıp gece otobüse binicem tabanına yanlarına pamuk falan koyuyum diyorum ben.