• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

ACİİİL! Sultan papağanım çok hasta

Luffycchi

Yeni Üye
Hastalık Belirti Tarihi
27 Tem 2024
Sultan papağanım birden kötüleşti hiç bir şeyi yoktu dün öğleden sonra birden uyumaya başladı ama bugün resmen titremekten hiç bir yere tutunamıyor nasıl video gönderebiliriö bilmiyorum fotoğraf atsam hiç anlaşılmaz şu an tünekte bile değil yerde uyuyor

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Beyaz peçete üzerine yeni yaptığı dışkı fotoğrafını da ekler misiniz?

Hey2011

Paylaşımcı
Acil veterinere götürün bence

Hey2011

Paylaşımcı
Ne dedi veteriner?

Hey2011

Paylaşımcı
Hangi ilde yaşıyorsunuz? Hangi veterinere götürdünüz?

Luffycchi

Yeni Üye
Kafasını sert bir şekilde bir yere vurmuş olabileceğini söyledi iyilişme durumunun çok az olduğunu ve zihinsel engelli olarak kalabileceğini söyledi elle besleme yapmam gerekiyor ama ne vermem gerek bir bilginiz var mı

Burçak A.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Kafasını sert bir şekilde bir yere vurmuş olabileceğini söyledi iyilişme durumunun çok az olduğunu ve zihinsel engelli olarak kalabileceğini söyledi elle besleme yapmam gerekiyor ama ne vermem gerek bir bilginiz var mı
Evet kafa travmasina benziyor elle besleme maması petshoplardan temin edip besleyebilirsiniz bir de elinizde b vitamini var mı ?

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Çok geçmiş olsun, elle besleme aparatını almayı da unutmayın. Yem yemiyorsa şu an için petshoptan olanlardan alabilirsiniz. Kafasını nereye vurmuş olabilir tahmininiz var mı acaba?

Luffycchi

Yeni Üye
Çok geçmiş olsun, elle besleme aparatını almayı da unutmayın. Yem yemiyorsa şu an için petshoptan olanlardan alabilirsiniz. Kafasını nereye vurmuş olabilir tahmininiz var mı acaba?
Merhaba çok teşekkür ederim bu sabah tünekten düştüğünü, çırpındığını duydum ama nereye vurdu hiç görmedim kafes içinde çarpabileceği tek sert şey yem kabı

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Merhaba çok teşekkür ederim bu sabah tünekten düştüğünü, çırpındığını duydum ama nereye vurdu hiç görmedim kafes içinde çarpabileceği tek sert şey yem kabı
Geçmiş olsun, tünekleri çıkarın, yerde kalsın, yada en alta takın düşmesin, düşerse acımasın bir yeri, vitamin eksikliği de denge kaybı, kafasını oynatma yapabilir, veteriner değilde fakülte en iyi çözüm olur,
Vakit kaybetmeden fakülteye götürün, norolojik olabilir

Luffycchi

Yeni Üye
Bulunduğum yer küçük bir ilçe fakülte maalesef ki yok 😞