• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Sende Yorum Yap! 8 yaşında muhabbet kuşum kafesin zemininde yatıyor

balciarif

Yeni Üye
Merhaba 8 yaşında dişi muhabbet kuşum var son zamanlarda sık sık kafesin zemininde resimdeki gibi duruyor ama seslenince geri çıkıyor Neden olabilir ne yapmamız lazım1000142377.jpg1000142376.jpg1000142377.jpg1000142376.jpg

Hamdi

Aktif Üye
Yardımsever üye
Zeminden yem veya dışkısını yiyor olabilir belki kafesin altını temizleyin

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Merhaba Geçmiş Olsun. Herhangi Bir Rahatsızlığı Var mıydı Birden Bire mi Böyle Oldu? Yavrunuz Dişi Bu Yüzden Poposunu Lütfen Kontrol Edin. Şişlik Var mı Bir Bakın Lütfen.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Yumurtalayack olabilir 🤷🏼‍♀️

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
Bune kadar pis bir ortam kafes minicik dışkı dolu plastik tünek kuş ishal tünekler de dışkılar tepeye kadar tül. Biraz vicdanlı olalım artık bu canlara kendimiz böyle ortamda yaşayabiliyor muyuz .

Demet bükay

İkon Üye
Mod Yöneticisi
Yardımcı Mentör
Şampiyon Üye
Kıdemli Üye
Merhaba 8 yaşında dişi muhabbet kuşum var son zamanlarda sık sık kafesin zemininde resimdeki gibi duruyor ama seslenince geri çıkıyor Neden olabilir ne yapmamız lazımEkli dosyayı görüntüle 98620Ekli dosyayı görüntüle 98621Ekli dosyayı görüntüle 98620Ekli dosyayı görüntüle 98621
Çok üzüldüm gerçekten bu nasıl bir kafes hiç mi temizlenmiyor🤷
Kuş ishal olmuş plastik tünek var, avuç kadar kafes
Yapmayın Allah rızası için her gün temizleyin suyunu yemini tazeleyin günahtır vebali var😔😔
Tül ie boydan boya kapanmış nefes alamaz, ızgarayı yemiş😔😔Aman yarabbi çok üzüldüm 😔😔Screenshot_2025-12-14-19-49-50-268_com.android.chrome.jpg

Lorca34

Aktif Üye
Haftada bir temizlik mi olur gözünüzü seveyim yani.. Bu kuşlar özen ve bakım ve tabii ki sabır gerektiren canlardır. Tellerden biri kırık diyelim, onun yanındaki iki tel kemirilmiş bariz. Öyle görünüyor buradan. Kafesi mümkünse değiştirin birazcık hareket alanı gerekir kuşa.🥺 Geçmiş olsun veterinere götürün mutlaka. Zaman kaybetmeyin.

mesut511

Yeni Üye
benim sultan papağınımda da vardı aynı sıkıntılar, ne yazık ki veterninere götürdüm hasta olmuş. phet shoptan alıp getirdiğim kuşta hastalık varmış evdeki kuşumada bulaştı ikisi birden öldü :(( veteriner eski kuşumu müşahadeye aldı ama ne yazık ki olmadı. megabakteri vs. yaygınmış bu ara ve çok hızlı ilerliyormuş, vakit geçirmeden mutlaka veterinere götürün bence.

Tuba K.

Eski Forumcu
Kıdemli Üye
Yardımsever üye
Forum Rehberi
benim sultan papağınımda da vardı aynı sıkıntılar, ne yazık ki veterninere götürdüm hasta olmuş. phet shoptan alıp getirdiğim kuşta hastalık varmış evdeki kuşumada bulaştı ikisi birden öldü :(( veteriner eski kuşumu müşahadeye aldı ama ne yazık ki olmadı. megabakteri vs. yaygınmış bu ara ve çok hızlı ilerliyormuş, vakit geçirmeden mutlaka veterinere götürün bence.
Başınız sağolsun 😞

EzgiA

Eski Forumcu
Moderatör
Etkinlik Uzmanı
Uzman Mentör
Kıdemli Üye
Başınız Sağ Olsun 😔

Üst Alt