• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

7 yasindaki kusum 1,5 aydir ishal

yakup111

Yeni Üye
Merhaba 7 yasinda disi muhabbet kusum var. Kendisi ara sira ishal oluyordu fakat ilac takviyesi ile hemen toparliyordu. Son 1,5 aydir gecmeyen bir ishali var. Baslarda eskisi gibi haraketliydi fakat son 2-3 haftadir surekli uyuyor.

Normalde hastalandiginda halsiz olur,yemek yemez, su icmez ve ses cikarmaz elime aldigimda da elimde uyurdu. Suan yemek yiyor, cok fazla su iciyor, seslere tepki veriyor ve uyanik oldugunda neseli ama normale gore cok fazla uyuyor kafasini sirtina gomup.

Ayrica suan tuy dokme doneminde fakat kanat tuyleri de eksildigi icin sanirim dengede duramiyor kafesindeki aynaya yaslaniyor.

Avi diar kullandim ve vitaminle destekledim.

Lutfen yardimci olun ishal yuzunden halsiz diye dusunuyorum, cok zayifladi.

Nur Y.

Paylaşımcı
Kuşunuzun tünekte videosunu streamble dan ekleyin. Birde güncel dışkı resimleri ekleyin. Hocalarımız yardımcı olurlar

Nur Y.

Paylaşımcı
Aynı zamanda oyuncağı aynalı sanırım aynalı oyuncak kullanılmaz zararlıdır onu çıkarmanızı tavsiye ederim

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Geçmiş olsun. Tüy döneminde halsiz olabilirler ama geçmeyen ishal için veterinere gittiniz mi?

Vitamin olarak ne kullanıyorsunuz?

yakup111

Yeni Üye
Geçmiş olsun. Tüy döneminde halsiz olabilirler ama geçmeyen ishal için veterinere gittiniz mi?

Vitamin olarak ne kullanıyorsunuz?
merhaba veterinere gittim fakat kus oldugu icin cok ilgilenmediler. surekli gittigim petshop(ayrica uretici) gorsele ekledigim urunleri onerdiler.

yakup111

Yeni Üye
Kuşunuzun tünekte videosunu streamble dan ekleyin. Birde güncel dışkı resimleri ekleyin. Hocalarımız yardımcı olurlar
Tunekleri daha 4 gun once degistirdigim halde bu hale geldiler. Ayrica poposuna da surekli diski yapisiyor, gunluk olarak su ile temizliyorum sonra kaloriferin yanina koyuyorum usutmesin diye. Videoyu birazdan ekleyecegim.

Tuğçe G.

Eski Forumcu
Moderatör
Çeviri Ekibi
Kıdemli Üye
Video atarsanız net cevap verebiliriz

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
merhaba veterinere gittim fakat kus oldugu icin cok ilgilenmediler. surekli gittigim petshop(ayrica uretici) gorsele ekledigim urunleri onerdiler.
Nerede ikamet ediyorsunuz? Bunların pek etkili olacağını sanmam açıkcası. Eğer yemesi azsa siz elle besleme yapın.

yakup111

Yeni Üye
Nerede ikamet ediyorsunuz? Bunların pek etkili olacağını sanmam açıkcası. Eğer yemesi azsa siz elle besleme yapın.
Ankara dikmen tarafindayim. Yemek yemesinde bir sorun yok eskisi gibi yiyor. Sadece daha fazla su iciyor eskiye gore. Hem tuy dokmesi hem de ishal halsizlik yapti diye dusunuyorum. Ama korkuyorum iyice halsizlesicek diye.

Nur Y.

Paylaşımcı
merhaba evet aynali, surekli onunla oynuyor aslinda 7 senedir. kirilma ihtimalinden dolayi mi dediniz
Hayır aynadaki yansımayı başka bir kuş olarak düşünürler hep bu durumunda kuşunuzun psikolojisine zarar verebilir. Erkek kuşlar aynaya yem dahi kusabiliyolar eş sanıp

Üst Alt