• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! 7 aylik kusun tuyleri neden boyle

bnsa

Yeni Üye
20240914_093833.jpg20240914_093824.jpg

Yaklasik 2 hafta oldu alali, vitamin destegi veriyorum. Durgun bir hayvan degil, tuyleri disinda ters giden bir sey yok gibi. Forumda yaklasik 7 aylik diye bahsedildi. Yardimlariniz icin tesekkurler.

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Evet tüylerde düzensizlik var eğer tüy rahatsızlığı yoksa tüy döküm dönemlerinde zamanla yeni tüyler çıkıp artı takviyelerle birlikte zaman içinde faydasını gösterir. Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz isim olarak nedir.

bnsa

Yeni Üye
Evet tüylerde düzensizlik var eğer tüy rahatsızlığı yoksa tüy döküm dönemlerinde zamanla yeni tüyler çıkıp artı takviyelerle birlikte zaman içinde faydasını gösterir. Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz isim olarak nedir.
Su an gervit-w ve bt amin forte kullaniyorum. Baska bir oneriniz var mi?

Aslı Ö.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Pazartesi perşembe olacak şekilde BT verin şimdilik. Günleri misal verdim kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Daha sonra haftanın bir günü BT ile gervit i dönüşümlü kullanın. Biotin temin edip haftada bir de mamasına yada sevdiği sebzenin üstüne biotin serpin. Bu şekilde uzun bir süre ilerleyin. Tüy virüsü yoksa dediğim gibi zamanla düzelir üç dört ayı belki daha fazla bulabilir. ama virüs varsa maalesef ona çare yok. Tâbi içinize sinmezse net teşhis için kanatlı uzmana gidip uzman tüy köklerinden örnek alıp virüs var mı yok mu bunu incelemesi gerekir. Birde dış parazit yaptırın.

Son düzenleme:
Üst Alt