• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

7 aylik kusum surekli uyuyor kanadi dusuk

aybkeakdg

Yeni Üye
Merhaba kuşum 7 aylık 5 gün onvesile kadar gayet iyiydi konuşuyor ötüyor oyanıyordu bir anda konuşmayı oynamayı bırakti. Kabarik duruyor sürekli ve uyuyor ötmüyor. Yem yemesi çok sıkıntılı değil yiyor. Ben bir kuşçu ya götürdüm tüy dökme döneminde olduğunu söyledi. FAkat kanadının biri dusuk. Ucamiyör. Kuşçu uçmasın dedi. Ama kanat düşüklüğü normal mi bilemedim. B vitamini kullanıyoruz çok bir gelişme yok 1 hafta oldu . Hizli nefes alip veriyor gibi geliyor. Şimdiden teşekkür ederim.

Ahmet D.

Tutkulu
Emektar Üye
Geçmiş olsun. Kuşun dışkı resmi ile kısa bir videosunu yükleyebilir misiniz? Ayrı olarak bu hale gelmeden önce hangi besinleri veriyordunuz? Herhangi bir burunda akıntı, kusma, tıksırma gibi benzeri belirtiler var mı? Bu arada kafes telleri paslanmış sanırım değiştirmeniz lazım.

aybkeakdg

Yeni Üye
Teşekkür ederim. Ben ara sira maydanoz havuç elma onun dışında dal dari ve kendi kabuklu yemini veriyorum kapalı kutu seklinde açık yem değil. Onun dişinde ben onu da soracaktim size benim kuşum un büyük bir ahşap kafesih var fotoğraflara ekledim. Onda çok mutlu ama kuşçu ahşap durmasın dediği için ben bunu komşudan idareden aldim. O konuda da fikrinizi almak istiyorum. Ahşap kafes hakkındaki fikriniz nedir. Onun dışında hapşırma kusma gibi bir şey yok sürekli kaşınıyor. Video yükleyemedim kabul etmedi. Sürekli uyur ve kabarik pozisyonda yada kaşınıyor. Tüyleri dökülüyor.

Üst Alt