İyi günler arkadaşlar.2 gün önce üreticiden aldığım sultan papağanım(yaklaşık 50-60 günlük) genelde kafes tabanında vakit geçiriyor ve tam olarak yeme düşmüş gibi görünmüyor.Yanına yaklaştığımda yemek istemek için çığlık atıyor.Üretici yeme düşmüş sayabilirsin demişti,kendiside elinde şırıngayla beslemiş.Yemlik küçük geldiğinden kap içerisinde veriyorum.Normalde kafesin altına biraz döküyordum temizleme için çıkarttım.Yem kırma sesleri geliyor ama yanına gidip kontrol etmeye çalıştığımda bırakıp çığlığı basıp yemek istiyor.Mamasına yem karıştırıp vermeye çalışıyorum ama seçiyor paşamızSuyuna vitamin karışıtrdım bu gün.Gün içerisinde çok hareketli ve kafesten dışarı çıkmaya çalışıyor.Sessiz olduğu zamanlar çok nadir.Daha önce 2 tane muhabbet kuşum olmuştu.Ama ilk defa bir sultan papağanı sahiplendim.Ama kafes altında zaman geçirmesi(akşamları birazdaha nadir) beni gerçekten huzursuz ediyor.Sahipleneli 2 gün oldu ama uykusuz bırakmayı başardı beniBirde yeme alışabilmesi için önerebileceğiniz bir çözüm var mıdır ?
Ekli dosyayı görüntüle 7219Ekli dosyayı görüntüle 7220Ekli dosyayı görüntüle 7221Ekli dosyayı görüntüle 7222Ekli dosyayı görüntüle 7223
Ekli dosyayı görüntüle 7219Ekli dosyayı görüntüle 7220Ekli dosyayı görüntüle 7221Ekli dosyayı görüntüle 7222Ekli dosyayı görüntüle 7223