• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

Soru! 5 aylık muhabbet kuşuna arkadaş almak

nimoliiii

Yeni Üye
Hastalık Belirtileri
Yem yememe
Hastalık Belirti Tarihi
20 Kas 2024
Kullanılan İlaç
Yok
5 aylık dişi muhabbet kuşum var 3 ay önce sahiplendim.Bir akrabamız bakamadığı için yetişkin erkek muhabbet kuşu verdi onu öpmeye başladı ama başkasina sahiplendirdim çünkü eğitilmemişti dışarıdan kuşlar geçtiğini gördüğünde üste uçuyor üzülüyorum 1 aylık erkek muhabbet kuşu alsam nasıl olur.elimize kolumuza geliyor.yemek yerken yemeğe geliyor baya alıştı onunla biraz ilgilenme baş bas bağırıyor benimle ilgilen diye.Yanına gittiğimde beni al kafesin dışında takılı olan tünege beni al diye geliyor.Sizce ona arkadaş almalımıyım.Birde biz yemek yerken geliyor önüne çekirdek ve fıstık 🥜 kabuğu koyoruz onları geveliyor.Yeminin içindeki aspurlari yiyor sadece diğer şeyleri yemiyor neden acaba.

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
5 aylık dişi muhabbet kuşum var 3 ay önce sahiplendim.Bir akrabamız bakamadığı için yetişkin erkek muhabbet kuşu verdi onu öpmeye başladı ama başkasina sahiplendirdim çünkü eğitilmemişti dışarıdan kuşlar geçtiğini gördüğünde üste uçuyor üzülüyorum 1 aylık erkek muhabbet kuşu alsam nasıl olur.elimize kolumuza geliyor.yemek yerken yemeğe geliyor baya alıştı onunla biraz ilgilenme baş bas bağırıyor benimle ilgilen diye.Yanına gittiğimde beni al kafesin dışında takılı olan tünege beni al diye geliyor.Sizce ona arkadaş almalımıyım.Birde biz yemek yerken geliyor önüne çekirdek ve fıstık 🥜 kabuğu koyoruz onları geveliyor.Yeminin içindeki aspurlari yiyor sadece diğer şeyleri yemiyor neden acaba.
Merhaba forumumuza hoşgeldiniz 😊🐦çok güzel bir Prenses maşallah 🤲🥰
Ekmek asla vermeyin kursak mantarı yapar
İnsan gıdası olmaz ömrü kısalır
Kapalı yem alın,
Kalamar kemigi, gaga taşı, ahşap tünek
Yulaf, aspur, kızıl daldarı
Kapalı şişe su verin
Röhnfried profesyoneldir ürünlerdir
Entrobac/ probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w /multivitamin
BtAmin forte /tüy kas kemik yapısını destekler
Kullanmalısınız😊🤲🐦