• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

4 yaşındaki Sultan Papağanı

AcemiCan

Aktif Üye
Çalıltıpım firmadaki bir Abim. Bu papağanı verdi bakmam için. Küçükken geldiğin de iyi halde değilmiş. Kanadında sorun varmış. Yalnız bakılmış. Ele alışkın.

Kilosu 105 gram.dışkısı fotoğraf daki gibidir.

Kanattaki problem tam olarak nedir?

Elimi uzatınca veya sevme den hemen önce kafasını delicesine sallayarak gagasını vurup geri çekiyor.

Omuzumda şuan ve nefes alış verişleri aşırı sesli belli oluyor.

Semiha S.

Eski Forumcu
Moderatör
Kıdemli Üye
Dışkıların formu bozuk. Yeni mi geldi kuş. Yeni gelince de değişebiliyor dışkılar. Takviye kullanmıyorsanız entrobac porbiyotik, gerwit multivitamin ve BT amin Forte b vitamini takviyesi kullanmanızı öneririm. Kanadı muhtemelen kırılıp yanlış kaynamış. Diğer kanatta da tüyleri yok gibi görünüyor. Ve kuş bana aşırı sarı geldi. Uçamamasının etkiside vardır.

Üç gün probiyotik kullanıp dördüncü gün temiz peçete üzerine güncel dışkısını ekleyin tekrar yorumlayalım.

Ayrıca sanırım silindir kafes kullanıyorsunuz. Kuşların yön kabiliyetini bozduğu için köşeli kafes kullanmanızı öneririm.

AcemiCan

Aktif Üye
Dışkıların formu bozuk. Yeni mi geldi kuş. Yeni gelince de değişebiliyor dışkılar. Takviye kullanmıyorsanız entrobac porbiyotik, gerwit multivitamin ve BT amin Forte b vitamini takviyesi kullanmanızı öneririm. Kanadı muhtemelen kırılıp yanlış kaynamış. Diğer kanatta da tüyleri yok gibi görünüyor. Ve kuş bana aşırı sarı geldi. Uçamamasının etkiside vardır.

Üç gün probiyotik kullanıp dördüncü gün temiz peçete üzerine güncel dışkısını ekleyin tekrar yorumlayalım.

Ayrıca sanırım silindir kafes kullanıyorsunuz. Kuşların yön kabiliyetini bozduğu için köşeli kafes kullanmanızı öneririm.
Bunun dışkısını perşembe atacağım. Teşekkür ederim

Kübra Ö.

Eski Forumcu
Yazar
Kıdemli Üye
Üretici
Kanat için bende @Semiha S. nin dediği gibi düşünüyorum. Yanlış kaynama olmuş sanırım.😔

Üst Alt