• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

4 gün önce sultan papagani aldik ama surekli titriyor gibi ve tek ayak ustunde duruyor cogu zaman

arda36

Yeni Üye
4 gün önce Pet shoptan sultan papagani aldık ama sürekli titriyor gibi ve tek ayak üzerinde duruyor çoğu zaman sebebi nedir ?

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
4 gün önce Pet shoptan sultan papagani aldık ama sürekli titriyor gibi ve tek ayak üzerinde duruyor çoğu zaman sebebi nedir ?
Merhabalar, Forumumıza hoşgeldiniz. Muhtemelen eve yeni geldiği için korkuyor. Ayrıca lütfen dışkı resimlerini atar mısınız? Bir de tünekte normal dururkenki halinin videosunu görebilir miyiz? Resimleri yazı alanındaki dosya ekle den, videoyu ise aşağıdaki Resimdeki talimatlara göre yükleyelim
Ekli dosyayı görüntüle 45748

erenztrk

Müdavim
Tek ayak üzerinde durmasinda bir sorun yok titremesi de eve yeni geldiği için lakin yine de beyaz zemine dışkı fotoğrafı kuşun gün içindeki halini atarak hocama yardımcı olun o da size yardımcı olsun kendisi kesinlikle bilgi seli bir yudum nasip olsa yeter 😊😂

Ayvalık Jumbo Muhabbet

Eski Forumcu
Moderatör
Üretici
Editör
Tek ayak üzerinde durmasinda bir sorun yok titremesi de eve yeni geldiği için lakin yine de beyaz zemine dışkı fotoğrafı kuşun gün içindeki halini atarak hocama yardımcı olun o da size yardımcı olsun kendisi kesinlikle bilgi seli bir yudum nasip olsa yeter 😊😂
Çok teşekkür ederim, güzel iltifatlarınız için 🙏 Yardımcı olabiliyorsam, ne mutlu bana 🥰

Üst Alt