• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

3 sorum var cevaplarsanız sevinirim

auaz

Yeni Üye
Kullanılan İlaç
suyuna her pazartesi 3 damla vitamin atıyorum 1 gün sonra değiştiriyorum. her ay başıda tüyleri için vitamin tarzı birşey var ondan 5 damla kullanıyorum oda aynı şekilde 1 gün sonra değiştiriuorum suyunu
merhaba 1. sorum kuşum pelet yem yemiyor nasıl alıştırabilirim
2. sorum birkaç yerde okudum iç dış parazit tarzı birşeydi bu çok gerekli birşymi
muhabbet kuşum daha 5-6 aylık 2-3 ay önce ezildi malesef ama şuan çok iyi bu konudada yazmıştım ama cevaplayan olmamıştı
3. sorum yemlerle ilgili neşelikanatlar sitesinden karışık yem ve pelet yem almıştım tükenmek üzere oranın yemleri nasıl veya önerdiğiniz yer varmı almam için.

Şehmus BAKIR

İkon Üye
Yetkili Kurucu
Kurucu Üye
Üretici
Verdiğiniz vitaminleri görebilir miyiz ona göre yorum yaparız.

1 . O kadar önemli değil zaten önermiyorum pellet yem👍
2.iç ve dış parazit aslında kafes kuşlarında önemli bir durum çünkü biz onlara ne veriyorsak mecbur onu yer ve içerler. Ben iç parazit için yıllardır zeolit tozu kullanıyorum hem doğal ve hasarsız hemde bağışıklığı düsürmez aksine yükseltir. Dış parazit olarak da vilmectin kullanırım enseye bir damla ve iki doz olarak yaparım 15 gün arayla
3.Yem olarak mamaist sitemizden özel olarak kuşlarınıza göre karışım yapılıyor whatsapp hattından ulaşabilirsiniz

Üst Alt