• Kafeskuslari.com ailesine hoş geldiniz..

Sizde kafes kuş türünüz hakkında paylaşım yapmak ve soru sormak için üye olunuz.
    Sizde ailede yerinizi alınız...

3 haftalık muhabbet kuşu dışkı rengi

İcim

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba. 3 haftalık iki tane muhabbet kuşum var. İki gündür benimle birlikteler. İki gün elle besleme maması siparişi geciktiği için yumurta sarısı ve çok az ekmek kırıntısı vermiştim. Mamaları bu gün geldi ve yediler. Çok kuştan anlamadığım için danışmak istedim çünkü dışkı renkleri bana tuhaf geldi ( yumurtadan dolayı da olabilir). Görsel bırakacağım yardımcı olursanız sevinirim. Ek olarak işe giderken saat 8’de besleme yaparsam akşam 5’e kadar dayanabilirler mi? Teşekkürler.

Ekli dosyalar

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Arkadaşlar merhaba. 3 haftalık iki tane muhabbet kuşum var. İki gündür benimle birlikteler. İki gün elle besleme maması siparişi geciktiği için yumurta sarısı ve çok az ekmek kırıntısı vermiştim. Mamaları bu gün geldi ve yediler. Çok kuştan anlamadığım için danışmak istedim çünkü dışkı renkleri bana tuhaf geldi ( yumurtadan dolayı da olabilir). Görsel bırakacağım yardımcı olursanız sevinirim. Ek olarak işe giderken saat 8’de besleme yaparsam akşam 5’e kadar dayanabilirler mi? Teşekkürler.
Merhaba, 21 günlük yavrular kızıl darı ve aspur kırabilir,, siz besleyin mamalarını verin sabah, önlerine yavru yemi kızıl darı, aspur bırakın, oyalanırlar, çay kaşığı ile su içirin(kapalı şişe su verin) suluğu doldurup yetişebilecekleri yere asın, sıkıntı olmaz😊🤲
Ayrıca ekmek, peynir vs vs insan gıdası vermeyin lütfen kursak mantarı olurlar
Takviye(vitamin) yemin edin
Rutin kullanılmalıdır

Röhnfried ürünleri tavsiye ederim

Entrobac/ probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w/ multivitamin
BtAmin forte/ tüy kas kemik yapısını destekler
Petshopta yoktur
İnternet üzerinden veya mamaist.com dan temin edebilirsiniz

İcim

Yeni Üye
Merhaba, 21 günlük yavrular kızıl darı ve aspur kırabilir,, siz besleyin mamalarını verin sabah, önlerine yavru yemi kızıl darı, aspur bırakın, oyalanırlar, çay kaşığı ile su içirin(kapalı şişe su verin) suluğu doldurup yetişebilecekleri yere asın, sıkıntı olmaz😊🤲
Ayrıca ekmek, peynir vs vs insan gıdası vermeyin lütfen kursak mantarı olurlar
Takviye(vitamin) yemin edin
Rutin kullanılmalıdır

Röhnfried ürünleri tavsiye ederim

Entrobac/ probiyotik bağışıklık sistemi içindir
Gervit-w/ multivitamin
BtAmin forte/ tüy kas kemik yapısını destekler
Petshopta yoktur
İnternet üzerinden veya mamaist.com dan temin edebilirsiniz
Kızıl darı ve aspur verdim önlerinde duruyor ama yediklerine hiç denk gelmedim. Ayrıca su içmeyi de reddediyorlar. Sizce dışkıları normal mi. Yanıtınız için çok teşekkür ederim ☺

Demet bükay

İkon Üye
Moderatör
Şampiyon Üye
Kızıl darı ve aspur verdim önlerinde duruyor ama yediklerine hiç denk gelmedim. Ayrıca su içmeyi de reddediyorlar. Sizce dışkıları normal mi. Yanıtınız için çok teşekkür ederim ☺
Rica ederim, normal minikler öyle dışkılar😊🤲susuz kalmasınlar alıştırın çaykaşığı ile günde 2 defa
Kendileri su içmeye başlar az daha büyüsünler

Üst Alt